|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2011
|
Notebook Acer 9302WSMI se gasi
Imam laptop Acer 9302WSMI, zadnjih par mjeseci nakon pola sata - sat se gasi. Nakon prvog gašenja upali se odmah, kasnije sve teže i teže. Kad ga ostavim neko vrijeme ugašenog, upali se i radi. Da li bi mi netko mogao objasniti da li sam mogu otvoriti laptop i pronaći cooler i očistiti ga? Ne bi htio nešto oštetiti ako je pre duboko. Rad na laptopu mi je neophodan, a ne plaća mi se servis, Molim pomoć nekog eksperta. Unaprijed hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ukratko, kompletno rastavljanje, maticna van, ciscenje hladnjaka i promjena paste. Ako to do sada nisi radio, ocekuj visak sarafa, neku stetu na plasticnim dijelovima...itd. ![]() Sam odluci.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Imat ćeš zatvorene rupe za usis zraka ispod ventilatora pa slobodno odljepi onu traku Kad se ne želi upalit, to se podrazumjeva mrtav ili? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|