|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Spajanje HDMI na D-SUB i obrnuto
POZZ..ekipa....kupio nedavno preko ebaya ovakav kabel http://www.ebay.com/itm/HDMI-MALE-VG...item45fb6eae1d .....trebao mi je da spojim laptop hp 6820s ati radeon grafička x1350....sa televizorom koji ima hdmi ulaz.... ali kada ga priključim neidentificira ga..... u čemu je kvaka ....dali uopče postoji kabal koji pretvara analogni vga izlaz u hdmi digitalni.....nekužim se baš najbolje u takve stvari...i koja opcija još postoji za povezivanje laptopa sa vga izlazom na hdtv televizor..pozzzz Zadnje izmijenjeno od: ĐUKA. 24.08.2011. u 22:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Nisam tako nešto probao spajat ali imaš napomenu na tom linku koji si dao, u opisu proizvoda piše: Citiraj:
Trebat ćeš neki drugi sistem spajanja. Solucije bi bile VGA na DVI ili DVI na HDMI, sad zavisi koje priključke imaš na laptopu i TV-u. Ali uglavnom, mislim da DVI mora biti u priči pošto on barata i analognim i digitalnim signalom, izravno s VGA na HDMI neće ići. Nek me neko ispravi ako nije tako. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Dobro zboriš khm. Pa nije vrag da taj tv nema nikakvog drugog priključka osim hdmi. Valjda ima neki cinch ili scart.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Ak ima hdmi sigurno ima i VGA ulaz Please be noted: This cable only support analog signal, not digital signal. Please note (very important):
Pa zar ima analogni HDMI pa taj kabel podržava samo analogni signal?? Umjesto "Not all of" trebalo je stajati samo "No" ccccccc......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Tebi treba adapter, a ne samo kabel. Nema veze stavio ti između DVI ili ne, jer su to opet samo kablovi i pasivni adapteri (unutra su samo prespojene žice). Bitna je elektronika koja se nalazi u laptopu/televizoru. Ja, npr, ne mogu koristiti jedan izlaz sa grafe jer pušta samo DVI digitalni signal. mogu spojit na njega bilo što, ali ne radi jer nema analognog signala. S druge strane, kupio sam za male novce aktivni miniDP na VGA adapter, tako da mislim da ima i aktivnih VGA na HDMI adaptera. Pod male novce mislim stotinjak i malo više kuna. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
pozzz...ako netko ima volje za kemijati...poslao bi mu kabel......pa da isproba....dali uopće radi.....ili dali je to možda hdmi na vga kabal.....jer vga na hdmi neradi...... ![]()
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Normalno da ti ne radi, kad je hdmi isključivo digitalni standard, trebati neki aktivni adapter sa vga na hdmi, kao što su ti napočetku odma rekli. A kabel kao što ne radi tebi neće ni nikome drugome jer je najobičnija podvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ne mora bit da je podvala. Zavisi za šta je namijenjen. Ja imam VGA na s-video adapter koji radi jedino na matrox dualhead kartici. Radi iz razloga što je kartica sposobna pustiti takav signal na vga portu. Bitna je elektronika iza porta. Ista stvar je i sa nekim dp adapterima. Tebi definitivno ovaj kabel neće raditi i treba ti aktivni adapter.
I'd rather have a bottle in front of me than a frontal lobotomy. ![]() Pošten trgovac: 1,2,3,4,5,6 Zadnje izmijenjeno od: D1viry. 26.08.2011. u 12:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Sigurno si kabal kupovao za spojit ps3 na komp... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|