|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
Bootanje sa Compact flasha
Ima li tko iskustva? Nema članaka na internetu, pa ako imate bilo kakvih saznanja, komentirajte za/protiv. Radi se o desktop računalu, sa card readerom spojenim na eSata, u biosu podešeno da se os diže sa kartice. Zašto? Brzina, mobilnost, više kartica - različiti os-ovi, sigurnost (nosiš ako želiš karticu kod sebe) itd. Ako smatrate da je dobra/loša ideja, molim argumentirajte. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Probaj ako ide, pa javi impresije. Makar mislim ako card reader "prepoznaje" kao usb, da nece ic. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja sam razmišljao to pokušati, ali na način da nabavim compact flash bay na sata, koji mislim čak postoji na dealextreme-u negdje Ali opet, cijena compact flasha? Ima tu dosta zezanja, ali defintiivno bih probao makar onu od 8GB upogoniti. To mi je bilaopcija da bubnem taj compact flash na laptop...
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
moze. trebas malo modati sistem i postaviti paging file na cvrsti disk. ja imam jedan laptop bez harda (slomljen taj dio ploce). radi kao curica sa externim usb hardom. problem je paging,(windowsi ne dozvoljavaju paging na usb). ponekad se teze podigne sistem, ali uz drk drk po safe modu, podigne normalno i radi super. ne gasim ga (sleep) i sve ok. uglavnom, ako mozes bar par MB dati za paging na cvrstom hardu, sve radi normalno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|