|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
smrzavanje PC-a u igrama
problem je u tome da se komp smrzne nakon 10 min u igricama (cod2) i onda se nemože restartirat nego moram držat pritisnutu power tipku! -i kad testiram memoriju s memtestom komp se smrzne nekad za 10 min nekad za 2 sata al dotad nema grešaka -temperature u HWmonitoru CPU oko 50 i GPU isto -ram sam stavio novi prije misec dana probao sam sve i svašta čak sam i na servis nosio al ništa ako je neko imao sličnih problema nek javi rješenje |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Ako imas dvije plocice rama probaj samo sa jednom, a ako je jedna promijeni slot u kojem se nalazi memorija... Mozda te zeza dual channel... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
imam jednu plocicu sad sam ju premjestio al opet ništa -zaboravio sam napisat da se komp smrzava i u Prime 95 programu al samo kad odaberem opciju BLENT(test some of everything,Lot of RAM tested) i onda se smrzne za minutu a kad odaberem opciju SMALL FFTs( maximum FPU stress data fits in L2cache, Ram not tested much) onda je sve OK -ram sam kupio novi jer mi je stari stvarao BSOD i smrzavanje sad je bsod nestao al se smrzava u igrama inače dok surfam komp je ok sve dok se neka igra nepokrene |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Reinstalacija windowsa je obavljena nakon zamjene rama? Da li u Safe modu smrzava?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
|
A sto su rekli u servisu? Osobno imam jedan neispravni proc (Amd), koji smrzava nakon cca 10-12 sati koristenja.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
evo sad sam porbao Prime 95 u safe modu i za divno čudo nije se komp smrzao a u windowsu nemože izdržat 2 min!!! -u servisu mi rekli da je bsod do rama stavili mi novi i radio komp ok jedno 2 tjedna (iako nism puno igrao na njemu) i odjednom se počme smrzavat u igrama |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
PizzoZder
|
Problem je onda u nekom od drivera. Pogledaj sta kaze Event viewer.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
problem sam (zasada) rješio spuštanjem radnog takta rama u biosu (G)MCH Frenquency Latch 333 MHz (prije bilo na auto) System Memory Multiper (SPD) na 2.40B (prije bilo auto) to mi je prije ukupno bilo 800 sad iznosi 640 i automatski mi je DRAM VOLTAGE pao na 1.8 sad mi se više komp ne ruši u Prime 95 pa me zanima dali da zatražim novi ram u servisu i gubim li puno na brzini s ovih 640 iako piše na memorij da ide do 800??????? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
ne gubiš puno, no platija si tih 800 MHz, inzistiraj da i radi na njima.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|