|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Internet cabel od modema do pc-a
Vec godinama igram fps-ove online i znam koliko je veza bitna.....isto koliko i dobar pc.Bez kvalitetnog pinga nema killova a kako upravo selim vrijeme je za kupovinu kraceg kabela koji ce spajati modem i pc.Nikad nisam razmisljao o tom kabelu ali sada gledajuci ponudu u linsku vidim da ima dosta toga (CAT5,CAT6) i nemam pojma sta kupiti da bi veza bila sta kvalitetnija i stabilnija.ISP je T-com.Molio bi mestre na forumu da mi recu koji kabel kupiti da bi sta bolje rjesavao gamad na netu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Bilokoji.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Nemoj ga slusati, ima u ponudi razer cable xdestructorx pingpro, koji poboljsava ping i latencije. Sto je kraci to je bolji, neki su cak uspjeli postaviti modem u kuciste. ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 30.06.2011. u 10:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Dodao sam smajliće da kolega skuži da se šališ, ovo nije forum sa krivim informacijama, pripazi malo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Hvala kolegi iz Splita.... |
![]() |
![]() |
|
|