|
![]() |
#1 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
(RIJESENO MOZE LOCK)disable network iz cmd-a, regedit network path
RIJESENO, pa moze lock ![]() kako u regedit-u mogu saznati kako mi se zove "local area network" , dali je negdje zapisano...posto kad iskljucujem mrezu nemaju svi isti naziv, a pretpotstavljam da je to negdje tamo upisano pa da se autoamtski mjenja naziv :P ![]() OVAJ DIO DOLJE RIJESEN SLUCAJ ![]() treba mi linija koju cu ukucat u cmd da disable-a sve mrezne adaptere. da nebude nesporazuma radi se o tome da tijekom instliranja winampa me pita dali zelim instlirati nitro PDF, no posto jos nisam otkrio nacin kako da skripti kazem da klikne tamo di treba (posto sve ide automatski), naso sam nacin da kad iskljucim mrezu prije pokretanja skripte taj dio se uopce nepojavi znaci otvorim run ukucam sta treba i iskljucim mrezu po zavrsetku skripte mreza se ponovo enable-a, mogu to napraviti i kroz skriptu ali gubljenje vremena kad vjerujem da ima i ovo rijesenje. google mi je bio malo "jaci" prijatelj pa nalazim samo za xp ![]() EDIT: ovo kazu microsoftovi strucnjaci, no ukucam to sve i nesljaka Citiraj:
EDIT rijeseno netsh interface set interface name="Local Area Connection" admin=DISABLED (ENABLED) s ovim vrijednostima sljaka, nebi covjek vjerovao sta znace velika i mala slova ![]()
Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna ![]() Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 25.06.2011. u 23:54. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|