|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() Kako mi je nedavno "kihnuo" Liksys WRT54GC wireless router, trenutno sam u potrazi za novim. Linksys-ov WRT54GC me podosta dobro služio iako bih radije neki router s boljim wireless signalom. Od frenda znam da mu na B.Net-ovom Thomson modemu/routeru funkcionira Linksys WRT610N, koji ima popriličan domet (na parkingu ispred zgrade), no ne znam bi li funkcionirao s mojim modemom. Gledao sam i D-link DIR-300 (nije isti cijenovni razred, a ne znam niti kakav je s dometom), a također ne znam kako bi se ponašao s B.Net-ovim modemom (Scientific Atlanta EPC2203). Već sam negdje čitao kako neki wireless routeri imaju problema kada se upare s B.Net-ovim kabelskim modemima. Molio bih za stručna mišljenja ili još bolje po iskustvu, prijedloge za wireless routere koji "šljakaju" s ovim modemom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Da, točno je da neki zezaju sa cab. modemima, to riješiš tako da u trgovini dogovoriš zamjenu / povrat love (ostaviš kauciju po cijeni) i doma probaš. Ako nemaš / ne koristiš Carnet accaunt trebao bi radit bilo koji od spomenutih pa "dalje". |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|