|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Lcd??
znam da ovo nije pravo mjesto za ovaj post, ali nisam nigdje drugo našao, pa evo... imam 3500kn i zanima me koji lcd vi preporučujete?? treba mi za igranje, filmove....i naravno mora imati DVI dvojim se između sony-a i samsung-a... svako iskutsvo i preporuka je dobrodošla!! hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Po meni ti je Samsung definitivno bolji izbor. Ja imam Samsung SyncMaster 701T (12ms) i prezadovoljan sam. E sada proceprkaj malo po cenovnicima da vidis koji ti najvise odgovara. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...moja prepruka ti je SAMSUNG 913N za 3300kn,vrijeme odaziva 8ms,imam ga i nemam primjedbi....ali nema dvi je*ga |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
xerox XA7-19i 8 ms je za te novce bez konkurencije |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
mislio sam ubost sony sdm hs74p/s oko 3100kn, ali vidio sam samsung sm172x za 2700kn.... a samsunga 710t nema nigdje....19' me ne zanimaju.... što vi mislite, koji je bolji?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
xerox dođe skoro isto ko ovaj sony a kvalitetom je sto puta bolji od jednog i drugog monitora koji si naveo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
ne vjerujem baš xeroxu....to su za mene uredski alati! a to što piše 8ms vrijeme odaziva može biti lošije od sony-evih ili samsungovih 16ms....naravno, prije kupnje ću ih isprobat, ali eto ovo još uvijek ostaje moja dvojba! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Sony ti ima odličnu STATIČNU SLIKU, dubinu crne boje, kut gledanja... ali što se tiče response timea je, naglašavam, LAŽLJIVA KUJA. Ak' imaš Sony s 16ms RT realno je da ti radi na 20-25ms. Ak' mi ne vjeruješ pogledaj test na PCEu. Onaj drugi, SDM (dakle za "gaming" i uredsku upotrebu) je spor do yaya. Sony ti nikad nije proizvodio brze monitore, makar je renome. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Zemi si 913N. Ili Xeroxa, naravno ako mu "vjeruješ". Uostalom u trgovini možeš tražit prodavača da ti da da isprobaš monitor. Tako češ se najbolje uvjeriti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|