|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
ATI 1950XTX 512 MB DDR4 Toxic Water Cooled povremeno ne radi
problem: kupio prije izvjesnog vremena ovu grafu na forumu isprobana na dva kompa radila bez greške pohranio ju nakon dva dana u škatulu te danas ponovo ubaćena u pc krene sa dizanjem tj. slika se pojavi no za par sec. nestane signala ponekad neće ni sliku bacit tek nakon par restarta znači ne uspije se ni skroz sistem dići, mišljenje dali je ge crk ili ima neki trik (ako ne riješim ide u prodaju makar radi vodenog hlađenja cca 100kn) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
jesi probao spojit monitor na drugi izlaz? btw jel stavljas grafu na konfu pod moj komp? Zadnje izmijenjeno od: matrix30zg. 05.03.2011. u 16:01. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
probana i pod moj komp sa fortronom 400w te enermax -om 430w (770de+) fora je da je funkcionirala na istim prije cca 2tj. normalno da sam probao kombinirat dvi ulaze no ista stvar čak sam utor probao očistit( školska gumica) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
očisti par puta uspio dignut wim xp no nakon par min opet isto, zašteka ili nestane slike na 3dmark06 već pri prvom testu(ret. to prox) uspio odvrtit 10min kombustera no opet nestane signala neznam što bi mogo uopče još probat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Kod nekoga u kompu, na nekoj slabijoj igri. Probaj ju downclockat za pocetak kod sebe, ako je vec u windowsima stabilna i driveri se daju instalirat.
![]() |
#10 |
Premium
|
danas mi nije dalo mira pa sam opet stavil grafu (ista konfa kao i priije) am2 +3000,asrock 770de + ,2x1gb 667 ballistix,ms 430w pokrenul ,zavrtil 2x 3dmark 06 bez gašenja par puta benchmark kombuster radi samo se bojim kak dugo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|