|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
msdia80.dll
Imam problem, ili možda i nije ali ne znam o čemu se radi. Imam windowse 7, 64 bit. instalirao sam jednu igricu staru jednu ili dvije godine, prilikom koje je tražilo da instalira i visual c, ili tako nešto slično,mislim da je to. Nakon toga sam ustanovio da mi na C stoji datoteka msdia80.dll za koju mislim da mi prije nije bila. Čemu ona služi i smijem li je pobrisati. Bojim se da nešto ne zeznem sa sistemom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
i ja imam win 7 i iisti fajl, al cini mi se da je tamo bio i prije pa nemoj bristai, ja sam naime radila transfer files sa starog komp i sad ne znam sto je od starog a sto od novog, za taj file sam bas nekak uocila da po datumu moze samo pripadat novom kompu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
http://support.microsoft.com/kb/927665 Koliko sam jos vidio na brzinu, kazu da se moze delete.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
poz. pojavio mi se doticni problem. nakon sto unistaliram sve te famozne C+ sa kompa koji mi tocno treba (Win7 64bit) ![]() Microsoft Visual C++ 2005 SP1 Redistributable Package (x86) Microsoft Visual C++ 2005 SP1 Redistributable Package (x64) Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86) Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x64) Microsoft Visual C++ 2008 Feature Pack Redistributable Package (x86) Microsoft Visual C++ 2008 Feature Pack Redistributable Package (x64) source: http://forums.techarena.in/windows-x...ion/966791.htm evo slicica sta mi je trenutno stavljeno: ![]() ![]() edit: problem rjesen. unistalirao sam sve C++ i stavio nanovo zadnje 2005/2008/2010 32 i 64bit i za sad se cini ok sve i nema tog fajla vise u rootu. poz Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 24.03.2011. u 20:05. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|