|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Oct 2006
|
HDD vidljiv u BIOS-u, ali ne u My Computeru
znači Seagate od 250 GB, korišten kao storage u glavnom compu, XP. Comp se smrznio, ja restartao...javio se onaj svijetloplavi ekran za provjeru diska... Radi on, a zatim kao greška na jednom sektoru...zatim još tisuću puta ista rečenica...kad sam ušao u sučelje, mislim čak da se vidio u my computeru, ali nije reagirao na nikakvu komandu Izvadio, stavio novi HDD ....ali htio bih podatke s onoga Stavio u drugi komp...u biosu se vidi...ali kad se podignu windovsi ( 7 ultimate ) ne vidi se u my computeru Stavio seagate tools for windows...prošao sve jednostavne testove, advanced nisam pokušao zbog gubitka podataka Što raditi dalje ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
iVar
Datum registracije: Nov 2009
|
Jesi probao otici u onaj setup kada dizes windowse na New Raw da stvori particiju?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Meni je pomogao Get Data Back for NTFS (imas ga na Hiren's Boot CD-u) Na USB hard disku (160GB) mi se srusila particija, pri pristupu mi se samo nudio format. Get Data Back je vidio sve podatke, prekopirao sam ih na drugi disk, formatirao USB HDD, vratio podatke nazad i sve radi dalje bez problema.
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
Probaj skinuti Hirens Boot CD (ako skidas verziju 12 ili 13 pazi da pise RESTORED EDITION),sprzi image na cd,bootaj sa njega i pokreni DOS APPS i onda pod RESTORED APPS,odaberi HDD REGENERATOR,i odaberi opciju scan and regenerate sectors,podatci se neću obrisati :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Norton Ghost 15 je rjesenje za tvoj problem. |
![]() |
![]() |
|
|