|
![]() |
#1 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
(riješeno) USB tipkovnica ne radi izban Windowsa
Naime, tipkovnica mi ne radi sve dok se ne dignu win... naravno ako nista ne diram... ukoliko iskljucim tipkovnicu, upalim komp i prilikom POST-a ju opet ubodem u USB, onda radi... to sam skuzio po tome kaj svaki put moram lec iza stola da bi odabrao OS u DualBootu... Ploca je Gigabyte EP45C-DS3R, tipkovnica je Logitech Wave... ideje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
jel ukljucen USB u bios-u ? ako imas usb/ps2 adapter probaj s njim, to ti je najednostavnije rijesenje ako ti nece proraditi
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
I hate mondays..........
|
je, u BIOS-u je sve enableano.... a ponekad ni u BIOS ne mogu uc kad upalim komp nego tak moram vuc van pa vratit natrag tipkovnicu... PS2 konverter je rjesenje vjerojatno, al zakaj onda imam usb tipkovnicu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ipak još jednom provjeri je li ti uključena opcija usb tipkovnice i miša u BIOS-u. Znam da u bIOS-u postoje posebne stavke baš za to i da moraju biti obje enablane da bi radilo.
![]() |
#5 |
I hate mondays..........
|
evo provjereno... upaljeno sve, i mis i tipkovnica, i USB 2.0, i legacy, i kaj sve vec nema... zanimljivo, kad sam upalio komp, odma sam stisnul DEL da udjem u BIOS, uhvatilo je, al sam onda morao iskljucit pa ukljucit tipkovnicu da bi se mogao kretat po BIOS-u... Zadnje izmijenjeno od: perich. 22.01.2011. u 11:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
I hate mondays..........
|
a imam najnoviji stable.... jedini dostupan je beta.... a ovo sam upravo sad jos jednom saveao... i opet qrac... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
I hate mondays..........
|
evo glupo rjesenje koje je meni neobjasnjivo... spojih tipkovnicu preko metar produznog USB kabla kaj sam dobio s nekim BT dongleom... i sad sve radi ko podmazano... nije mi jasno nikako, al ajde, bitno da radi... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|