|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
uglavnom ovako,dobio sam taj externi disk uz produzenje ugovora na tcomu... i sad je fora da ja kad ga ukopcam u usb na kompu,on mi nista ne javi,niti se onaj zvuk cuje kad ga ukopcam... a kad isti taj disk ukopcam u laptop on ga nade i sve radi kako treba... a usb-ovi su mi 2.0,jer na kutiji od tog diska,pise da mu mora biti 2.0 pa me zanima da li je itko imao slican problem i na koji nacin ga je rijesio???? ispravak netocnog navoda... ![]() sad sam probao spojit taj disk direktno na usb port na ploci i radi mi i na kompu sad... a ovo kad ne radi je spojen preko onog produzetka za usb,onaj kabel... a kabel nije nigdje ni puknut niti bilo sta.. jel zna mozda netko zasto se to dogada??? Zadnje izmijenjeno od: nino. 25.01.2011. u 10:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Možda pad napona zbog produžetka/loši kontakti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
to sam i ja mislio,pad napona ovo ono... ali zar je moguce da mi na tri ta produzetka ne radi?? to mi je cudno,nemoguce da su sva tri u k.... jer sta god drugo da spojim na te kabele to radi... jedino ovaj disk zahebava... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Imao sam sličnih iskustava sa više USB uređaja. Kad spojiš uređaj preko produžnog USB kabla, komp skuži da si nešto uštekao, ali javi da ne može nać drivere za uređaj ili sl. Ako spojiš direkt, sve radi. Mislim da ti je disk u redu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Externi disk se napaja preko USB-ai troši oko 0,5-1A na naponu od 5V. Očit je pad napona na USB portu. Ako želiš da ga koristiš na kompu kupi PCI karticu sa 4 USB-a (49 kuna u Linksu) ugradi je na slobodan PCI utor i rješio si problem. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|