|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
BSOD tijekom bootanja Windowsa
Pozdrav svima.. Imam jedan problem koji nikako nemogu rijesiti.. Kada pokrenem racunalo ono normalno krene dizat WIN XP 2002, i dode do onoga di tece ono ko loading.. e sad nakon toga mi se pojavi blue screen u kojem pise nesto kao ovo sljedece: " The device driver got stuck in an infinite loop. This usualy indications problems with the device itself or with the device driver programming the hardware incorrectly Beginning dump of physical memory. "... Modiro sam kuciste,farbo stranice i unutrasnjost i za to je bilo potrebno vadit sve komponente vani..izvadio sam,ali sam ih i sve 100% nazad isto ukopco.. Molio bih da mi pomognete ![]() Pozz od Coy-a! Molio bih da prebacite temu ak sam pogrjesio podforum::! EVo i onaj kod mozda pomogne: STOP:0x000000EA (0x841b76b8,0x83ff6c28,0xf7997cbc,0x00000001) Zadnje izmijenjeno od: Coy. 19.02.2011. u 11:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Bok. Popiši komponente računala.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
RAM: 4x256mb Intel Pentium III Xeon 2.0 GHz Napajanje : 460W Grafa : Neka Asusova *Komp sam dobio prije 2 tjedna i naravno nema toga sta ja nepokvarim :P.. Uglavnom kompjuter je Compaq Evo Workstation 6000 Neznam sve komponente jos,nemam ni papire od komponenti ni nista :P.. aj ak mos pomoc nekak bio bi ti stvarno puno zahvalan! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
U svakom slučaju, bilo bi dobro da opet sve povadiš van, očistiš i za probu sastaviš van kućišta. Najvjerojatnije ti neka komponenta nije sjela dobro kad si sastavljao računalo.
![]() |
#5 |
Registered User
|
Ok isporbacu..hvala ja cu editat ovaj post ak nebude htjelo :P.. Fala mestre! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|