|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2003
|
Problem s x800xl PCI-E
Imam problem s instalacijom dirvera. Osnovni driveri za win xp prođu i prepoznaju ju kao x800 series grafičku. Kad pokušam instalirati Catalyste (probano s 5.1, 5.2 i 5.3) javlja grešku i ne mogu se instalirati, a kad pokušam instalirati Omegu (probao sam zadnje tri verzije) također javlja grešku (INF). Ima li tko kakvu ideju u čemu je problem ? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Driver cleaner i sve očisti kak spada. Koji model XL? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Kartica je Sapphire iz Linksa, windowsi svježe instalirani na novi hard... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderators
|
Meni je sa 5.4 sve delalo fino. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Problem je bio u biosu od matične, kad sam novi stavio uspio sam instalirati Catalyste, ali Omege mi nikako ne idu gore - ne mogu skinuti osnovni driver koji ju prepoznaje kao x800 series, a instalacija Omege traži standard VGA driver ili možda Omega ima problema s tom karticom :confused: PS: Jelc kad pogledaš u Display properties/settings koja ti grafa piše, meni piše x800 series, ne bi li trebalo biti x800xl :confused: PPS: konfa je Fatal1ty, Pentium 630, giga Kingmaxa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
|
Normalno je da ti piše x800 series, ne trebaš se brinuti za to. Omega je imao nekih problema sa instalacijom na XL grafama, mislim da je neki dan izbacio apdejtane... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|