|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
GTX260 mutna slika
Pozdrav Imao sam do sada u kompu XFX GTS 250, slika totalno oštra. I danas ubacim XFX GTX260 Black Edition, pobrišem drivere, DC u safe mode, i stavim ponovo 260.99. Slika je mutna, točno se vidi po ikonama onaj blur efekt. Probao sa 197 driverima i ista stvar. Čak sam i uštekao monitor u drugi DVI, nema promjene. Monitor je Xerox XA-19 Ima ko ideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Probaj stisnut tipku AUTO ak je imas, ili nadji u postavkama da restiras monitor na def postavke...
![]() |
#6 |
Premium
|
Da i to probao. Auto sam tiskao više puta, pokušava kalibrirat ali vrača na isto. Probao sam čak i staviti natrag GTS 250, razlika 100:1 Promjena rezolucije ne pomaže. Sad je na 60Hz i loše je. Na 75 ne mogu gledat u sliku duže od minute koliko je mutna Zadnje izmijenjeno od: nino. 16.01.2011. u 12:14. Razlog: Nemoj double postat, koristi edit! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Imao sam ti ja potpuno identični problem sa XFX GTX 260 Core.Također sam isprobao sve moguće solucije i nije bilo nikakvog učinka dok nisam prodao karticu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Sumnjam da je problem u monitoru, imao sam do negdjeprije sličan Xerox XA 17 i na njemu iskipao cijelu masu (sigurno 50-ak) grafičkih, među ostalim i GTX260 koja je sad u glavnoj konfi. Sve radile kao sat preko DVI-ja. Ili je problem sa karticom ili pločom. Ne razumijem zašto uopće brišete drivere sa drivercleanerom, ja to na neVidiji nikad nisam radio, samo pricvrljiš nove preko starih i stvar uvijek šljaka bez problema. Kako ti uopće spajaš tu karticu, preko DVI ili D-SUB ulaza u monitor kad mijenjaš refresh rate frekvencije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
3.14zda ®
|
Čudno, ja inače imam samo izbor 59 ili 60Hz na oba Samsunga 22" i 24" kad instaliram drivere i spojim ih preko DVI na svim karticama. Za Xeroxa se više ne sjećam jer sam ga u međuvremenu utopio... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ti citas thread ili samo uletavas? Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
3.14zda ®
|
Prvo probaj na nekom drugom računalu da ne ispadneš sobarica. |
![]() |
![]() |
|