|
![]() |
#1 |
Orthodox file manager
Datum registracije: Dec 2005
|
Windows 7 Home Premium i tvrtka
Pozdrav, Imam jedno vjerovatno glupo pitanje ali moram znati: Smije li tvrtka koristiti Windows 7 Home Premium verziju ili treba nabaviti neku drugu da bi sve bilo legalno? E da, i gdje najjeftinije nabaviti originalni Windows 7 OS? Unaprijed hvala. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Može koristiti bilo koju verziju. Glavno da imaš licencu za nju. Cijene su svagdje vrlo slične, ali mislim da postoji politika da kad kupiš određenu komponentu (mislim da u obzir dolaze hard i proc), možeš OS dobiti po OEM cijeni.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
tek tolko .... Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Tek toliko da nisi bas upucen. Postoji i ovo. Neces valjda ako kupujes novi Office, kupovat "staru" verziju. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ti si govorio o Home verziji, a citiraš dio vezan za Home & Student verziju. Naravno da tu verziju ne možeš koristiti u firmi.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
sve je jasno , pobrkao sam i ne gledam bas najbolje ![]() u pravu si ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|