|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
(riješeno) Grafička se ne pokreće
Pozz svima! Već sam spalio na živce,pročitao sve što sam našao,al grafa mi se i dalje neće pokrenuti. Naime,koristio sam neke dijelove za testiranje druge konfe (memoriju i cooler sa proca) i kada sam ponovo složio svoj komp,sve radi osim grafe. Komp se upali ,sve se vrti,al grafa tj vent na njoj-ništa. Imate li ideju što bi moglo biti? Napajanje grafe je spojeno (2 6-pina ; ati 4870),na PCI-e je spojena kak spada. Ne znam,mozda sam samo umoran i zivcan pa ne vidim nesto ocito,al sve sam pregledao i vise ne znam sto dalje. Pliz pomozite... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
jel svijetli koja od 4 ledice na grafičkoj? ravnaj se po ovome d1601 - temperatura d1602 - power connector a d1603 - power connector b d1604 - core power fault
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Uf,pa nisam ni primjetio led-ice prije,bar se ne sjećam. U svakom slučaju sad ne svijetli nista na njoj A gdje bi trebale biti? nista ne svijetli,ali mozda se ne vidi od hladnjaka. Radi se o Powercolor PCS+ modelu tak da je onaj veliki kaj prekriva skoro cijelu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
CCMOS? Znalo se i meni dogodit isto. Na neku foru je zvučnik pištao za VGA-a (koja je bila ispravna) i samo sam izvadio jedan keks RAM-a i ponovo ga namjestio poslije prethodnog uspješnog postanja. Zna se tak nekad dogodit pizdarija za koju jednostavno nema objašnjenja.
![]() |
#7 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
ledice se inače nalaze na desnoj strani kartice na "back side"- di nije hladnjak. obično prilikom paljenja blicnu sve 4 ,pa se ugase! ali ako koja ostane svijetliti,onda to signalizira grešku, koju možeš otkriti tako da pogledaš što piše pod ledicom koja je ostala upaljena. kako kolege kažu, svejedno probaj u drugom kompu ,ili CCMOS. malo očisti kontakte,ispuši prašinu... nije da te strašim ![]() imam jednu VTX doma i baš ima takav fenomenalan feature ![]()
![]() |
#8 |
Premium
|
Kao sto sam rekao 'moguce je da sam preumoran ili zivcan i da ne vidim neku jednostavnu sitnicu',tako je i bilo. Nisam prikopcao 12V kabel na maticnu. NOOB! Valjda nije onda imala struju koja joj treba iz matične. Zanimljivo,sve drugo je radilo,tj bar se ventovi okretali,hard je radio i tak. Sad mi malo i zao,vec se ponadao da ce natrag u ducan pa da mozda dobijem neku od ovih novijih modela,hehe. Svima hvala na trudu i prijedlozima,nadam se da cu se i ja nekad moci oduziti s nekim savjetom,u medjuvremenu ak neko bude glup kao ja (tesko),evo jedno moguce rjesenje. Pozz,moze i lock sto se mene tice. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|