|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Ne radi RAM?
U petak i subotu upalim komp, windowsi se dignu bez problema i nakon toga komp se u potpunosti zablokiro,nista nije reagiralo. Nakon hard reseta ko da se nista nije desilo , bez obzira sto sam radio igre,net ... Nikakvih problema nije bilo. HD Tune & HD Sentinel Excellent Health 100% chkdsk - Nikakvih problema nije naso. Memory Diagnostics Tool - je naso neki problem. Kada pogledam ovdije My Computer>Manage>Event Viewer>Windows Logs>System, nemogu naci log za Extendet test. Onaj log za Basic test sam bez problema naso. Sobzirom da imam 2x1GB moze li se reci , RAM odlazi kvragu vrijeme je za novi . |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Registered User
|
Thx na odgovoru Ups krivo sam napiso , imam jedan keks od 2GB. Isplati se radin taj memtes, ili jednostavno na povratku doma uzmem novi RAM. Sobzirom da imam samo jedan keks problem je onda u njemu?. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Naravno da se isplati, nije obavezno da je problem u memoriji. Vrlo je vjerojatno da jest, ali ne mora biti. Provrti Memtest da budeš siguran.
![]() |
#5 |
Registered User
|
Ni nakon 3h nikakvih problema nije naso, znaci li to da nazalost problem nije u memoriji. Dali sam trebao memtest pustit jos koji sat da odvrti?. Sad sam opet stavio Windows Memory Diagnostic tool da odvrti Extendet test, ali me zanima koji ?urac moram napravit da bi mogao viditi onaj hebeni log. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|