|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Artefakti na ekranu i komp povremeno ne boota
Pozdrav ekipa! Komp mi je u problemima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
HD5770, ili GTX460. ili HD5850, ovisi koji budget.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Pozdrav svima, da ne otvaram novu temu jer imam slićan problem,prije par dana usred igranja igrice pojavilo se mnoštvo tockica na ekranu nakon ćega me vratilo na desktop gdje me docekala nekakva error poruka od ati-ija, tipa nešto se poremetilo pa su promjenjeni settingsi ( nemogu se tocno sjetit),kad sam se opet vratio u igru tockice su i dalje bile tu i ekran se smrza. nakon restarta i ucitavanja windowsa ekran se zacrnia. nakon par puta sa istim rezultatom desktop se napokon pojavia ali je pc bio totalno usporen,nekako sam uspia napravit system restore i nakon toga sve je opet normalno radilo. nakon toga updatea san drivere od graficke,medutim nakon toga kad sam usao u bilo koju igru pojavile su se opet tockice i lomljenje slike na par minuta a nakon toga sve se smirilo i sve je radilo kako treba. par dana sve je bilo uredu medutim danas opet tjekom igranja igre slika se izblesirala kao i prije te se nakon minut-dva opet smirila. prema vecini postova sta san cita sve upucuje na to da je graficka pocela umirati, al me zanima jel slucajno moze biti problem do cega drugog,a uz to i jel mi moze netko preporuciti neku graficku do 1500 kn? trenutno imam ati radeon sapphire hd 4850 512 mb. unapred hvala na pomoci |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Probaj prvo grafu kod nekog frenda da budeš siguran da je crknula njena memorija. Nova? 6850/5770/GTX460 - cijene su im slične, a ti izaberi koja ti se najviše sviđa.
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Možete kupiti samo memorijske čipove za grafe pa ih zamijeniti puhalicom ili infrared lemilicom, naravno ako je isplativo, tj ako grafika vrijedi bar 500kn. Ja sam sredio već desetak, a u laptopima stotine. Ukucate u google sta piše na čipu i odmah ćete ih naći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
skinia san graficku sa ploce i nasa mrtve ljude na cooleru od graficke,nakon sta san ocistia cooler nikakvi artefakti ni blesiranja slike se više nisu pojavljivali da kucnem o drvo,tako da je sad valjda sve u redu. hvala vam na pomoći i pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|