|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Razbijen ekran od HP6830s laptopa
Pozdrav, dakle ispa je laptop i razbija se ekran. Ekran je 17". Jel. ![]() Unaprijed hvala.
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
A lipi moj čovik, sve si lipo napisa osin modela laptopa... Ovisi o konektoru (broj pin-ova), omjeru (16:9 ili 16:10) i načinu osvjetljenja (LED ili CCF).
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Probaj na http://www.tjinspirations.co.uk/ Nedavno frendu zamijenio ekran na 4710s. Najpametnije ti je izvaditi stari ekran, pogledaj part number i naruči. Izašao sa pdv-om na carini (carina se ne plaća) 1121kn ekran. Dostava u roku od 7 dana. Na carini plaćaš pdv, još nešto sitno poštarine i još neke sitnice. Monitor je bio oko 900kn, ostalo su pdv i te gluposti. I da, 5 funti na šipingu sam uštedio jer sam uzeo od ove firme, ali preko e-bay-a.
Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 11.11.2010. u 21:52. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Ja sam na svom već dva razbio, sad idem kupit treći! Uglavnom, prvog sam zamijenio za 600 kuna, nmalo sam brljao po oglasnicima, našao lika, tražio je 700 s ugradnjom, uspio sam nekako ispregovarati 600 bez ugradnje. Sad mi je opet pukao, i ozbiljno razmišljam o e-bayu. Našao sam npr ovakvih primjeraka: http://cgi.ebay.com/HP-COMPAQ-447988...item518bc688dc Nekih 800 kuna s shippingom. Međutim, našao sam i ovakvih: http://cgi.ebay.com/A-IBM-LENOVO-42T...item2c531a358e Fora je u rezoluciji, ovaj jeftiniji ima puno veću rezoluciju. Skini si s neta HP-ov priručnik o lapu i vidi koje sve ekrane možeš staviti, i nađi takvog na e-bayu, ponuda je ogromna. I naravno, pazi na pozadinsko osvjetljenje. Ovaj kojeg sam stavio ima 2-CCFL pozadinsko osvjetljenje, moj lap recimo ima single CCFL, pa i na to pazi. Inače za HP ti odgovara svaki LCD s 30 pinskim data konektorom i 2 pinskim backlight konektorom, plus ovo gore što sam napisao za pozadinsko osvjetljenje.
Gledam, čitam, kad ne znam pitam! Zadnje izmijenjeno od: nino. 12.11.2010. u 09:20. Razlog: Nauci koristit edit, nemoj double postat! |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
pa ti je full hd reza, neće ti to radit na tvom hp-u, još uvijke imaš u hr jeftinije lcd koji točno paše za tvoj lap ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
@Fishkal Hvala to me zanimalo... Rješen problem može lock, hvala ![]()
Obalo sunčana ti moj si cijeli svijet... Zadnje izmijenjeno od: Antonic. 12.11.2010. u 22:31. Razlog: lock |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|