|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
BOJE PO LCD monitoru
Poštovanje, Kad gledam video,posebice MOV fileove ma bilo koji player da koristim ili kad surfam mozillom ili chromeom pa gledam reklame di ima flasha itd, na ekranu mi se preljevaju zelena i crna boja,tipa vidim mnogo artifakata po ekranu. Dali je to do monitora ili graficke ? Pc komponente iz siga, driveri rade uigrama i do jucer ko novo, neznam di je poslo po zlu. Hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Mislim da ti je moguće uzrok codec. Meni je neki znao raditi artefakte po videu, pa zato spominjem. No nisam shvatio, dali ti samo u prostoru gdje playas video zaostaju artefakti ili ti se cijeli ekran zblesira? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Hej Hvala na brzom odg Kad pokrenem bsplayer, vlcplayer,gom player bilo da je MKV,MOV ILI DIVX Uvijek pocne crno zeleni artefakti ici kao crte,video vidim al je pun toga,onda kad izadem iz filma zna ostat jos 3-4sek na monitoru pa nestane,dok surfam zna se pojavit u mozilli gore kod toolabara artefakt,kad igram igre nema ih,kao i kad radim u exploreru normalno. Ako pak pokrenem full hd mov onda mi se pc restarta, BSOD Do jucer je radio ok Inace se bavim obradom i pogotovo u FULL HD pa mi nije jasno sto mu je danas. Upravo sam maknuo drivere i stavio nove, ista stvar Pokusao sam i system restore Nije pomoglo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
artifekti nisu nikad dobar znak, barem koliko ja znam. Po mome, mijenjaj pastu na procesoru od kartice, mozda se pregrijava. Ali jos prije toga, prvjeri da nisi mozda mijenjao refresh rate na vrijednosti koje tvoj monitor ne podrzava, pa se zato stvaraju ti nezeljeni kvadratici... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Evo nakon 100pokusaja sad pak radi video i nema restara niti artifakata ali nemogu uc u nijednu igru vise, pise unable to connect direc 3 d error googlao sam i nakon toga otisao u diagnostic tool i napravio test, nisam prosao,pao sam na testu 8 direct3d , sad gledam i nigdje nevidim soluciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Imam da Pa jos jucer tj sinoc sam igrao MOH online i BBC2 |
![]() |
![]() |
|
|