|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Sony DCR-HC17E - crte na mini DV kaseti
Model kamere je sony Hc 17e.Kod pregledavanja kasete na lcd-u kamere se pojavljuju sive vodravne crte.Kad radim capturing ista stvar. Na racunalo prebacujem sa firewire kablom. Probao sam sa drugom kasetom al je rezultat isti..Kasete su presnimavane 2-3 puta. Jel moguce da se tako brzo ostete?? Ili je do kamere?? Hvala.. http://img359.imageshack.us/img359/135/dsc00286xu4.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Probaj čistit glavu, imaš kazete za to. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Kad se vec radi o crtama imam i ja pitanje da ne otvaram novu temu. Jel imao netko problem sa crtom ispod videa? Kao nekakva crta na kojoj se presijava film,nekakao kao odsjaj? To sam vidio na nekim starima kazetama i mislio da je tako snimano,ali moje mini dv kasete nemaju taj problem kad gledam/radim capture preko firewire-a preko druge kamere,samo preko ove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
probacu s tom kazeticom za ciscenje..hvala na savijetu.! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Taj donji rub ti TV obicno pojede (tzv. safe area) tak da se ja ne bih brinuo oko toga (niti se brinem) ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Skinuo sam preko FW-a na pc i ta crta je jos uvijek prisutna. Konvertirao u DVD format i ta crta se jos uvijek vidi pa mi je malo bed imati privatnu kolekciju s tom crtom jer dok gledas privlaci paznju i malo nervira ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
Citiraj:
Rekel ti je ^SuperUnknown^ dobro. Obično bi ti stari CRT TV pojeo taj rub dolje. Istu iritantnu stvar ćeš vidjet i na današnjim DVB-T programima ako u programima staviš safe area na 0%. Možeš li reći koliko je velika. Full malo ili? Ako se radi o doslovno par pixela (sa tim sam se susretao puno) onda ih u nekom programu samo "zacrni". EDIT: Krivo sam te shvatio. Može baš biti da ti se jedna kamera automatski riješi toga, dok druga ostavi. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|