|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Okomite crte na LCD TV
Imam LG LCD Tv (model LG 22LU5000)star nepunih godinu dana.Taj TV koristim vise kao monitor nego kao TV. Kao omjer slike koristim 4:3 tako da su lijeva strana i desana uvijek crna rijetko koristim full 16:9 znaci slika preko cijelog ekrana. Nedavno prilikom gledanja filma primjetio sam 3 okomite crte sa lijeve strane i desne koje nebi ni primjetio da nisam gleda film preko cijelog ekrana. Dali su te crte (boja crta je ljubicasto roza) nastale zato sto nekoristim cijeli ekran ili je do neceg drugog? Te crte su vidljive i kad gledam TV program tako da bih iskljucio da je problem do graficke ili nesto u vezi samog racunala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa ako je star nepunih godinu dana i to se manifestira i gledanjem TV-a nosi ga na reklamaciju.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Nov 2009
|
nosi na garanciju ako je imas... ako je nemas rastavi monitor, dodi do matrice monitora, i probaj napipiat pritiskanjem laganim prstom, dali se gube crte, ako se gube uzmes super ljepilo i podmetnes nesto ispod matrice i kucista ekrana, i fino to zaljepis, i drzis stisnutim, uglavnom se vise na tom mjestu nikad ne pojave... to se desava zato jer se je zgubio spoj matrice ekrana sa elektronikom, ponekad se moze desiti ako je monitor pran s necim pa da je voda ucurila... nadam se da sam pomogao... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|