|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Universal 3.3V VDIMM Mod Guide
Zanima me vase misljenje o ovom nacinu moda.... Ovdje se radi o abitovoj NF7 ploci no ono sto me zanima je bi li ovo radilo i na drugim plocama (tocnije na mojoj Soltek SL75FRN) i koliko vam se ovo cini sigurno... Naravno da ce ishod ovisiti o kvaliteti napajanja tj. koju voltezu napajanje nudi na 3,3v (meni je napon izmedu 3,2 i 3,25v) I jos jedno pitanje....posto je ovo neka vrsta bypasa tada BIOS nece registrirati promjenu (barem tako mislim)....znaci li to da ce mi memorija radit na 3,3v (ovisno o napajanju) bez obzira na postavke u BIOS-u? http://www.phoronix.com/scan.php?pag...&item=29&num=1
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Re: Universal 3.3V VDIMM Mod Guide
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Moderator
|
Da to sma i mislio je ti u biti radis bypass i zaobilazis postavke u bios-u A sto se pinova tice....moras vidit koja ti je zica kod napajanja ona od 3,3v a pinovi na DIMM slotu su brijem svi isti... Mislim to probat sa svojom Soltekicom al me strah da je ne skurim... iako sam vidio da ekipa radi modove na njoj do 3,4v i da radi ok ali je mod kompliciran dok je ovo relativno jednostavno...
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
Evo napravio sam to na svojoj Soltekici i radi normalno....daje 3,2-3,23v memi (bh6) i zasad radi na 2-2-2-11@225 pa ako jos netko ima memu koja ´puno trosi´ ovo je jednostavan nacin da je se nahrani ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|