|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Moze mi netko rijesiti jednostavan zadatak u java jeziku?
Program mora biti pisan pomocu naredbi iz Java Oracle Developer programa. Ovak glasi: Napiši program koji pročita rečenicu i jedan broj. Nakon toga program tu rečenicu ispiše onoliko puta koliko iznosi upisani broj. Pri tome koristi while naredbu. HVALA |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
ovak izgleda u c-u(uz male modifikacije bi trebalo ici??) int x,/bijedan pokušaj hacka//bijedan pokušaj hacka//bijedan pokušaj hacka//bijedan pokušaj hacka/; char recenica; void main(){ printf("\nUpisi recenicu :"); scanf("%c",& recenica);(mozes i gets();al neznam dal to postoji u javi) printf("\nUpisi broj :"); scanf("%d",&x); while(/bijedan pokušaj hacka//bijedan pokušaj hacka//bijedan pokušaj hacka//bijedan pokušaj hacka/;i=x;i++){ i=recenica; printf("\n%c",recenica); } getch(); } ovak izgleda u c-u(upozorenje napamet sam radio tak da neki dio nebi mogao bit 100% tocan) dakle printf u c-u je da ti upises nesta scanf je da to kaj si upisao zapamti while znas int je za deklaraciju(cijelih brojeva) char je za deklaraciju(slova) mislim da je to to... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Hvala ti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Mislim da bi ipak ovako trebalo ici jer java nema bas puno veze s c-om Evo kod: import java.io.*; import java.util.*; public class pcexpert { private static void report(String text) { System.out.println(text); } public static void main(String[] args) { String linija,temp; int i=1; linija = new String(); temp= new String(); BufferedReader in = new BufferedReader(new InputStreamReader(System.in)); System.out.println("Unesi recenicu: "); try { linija = in.readLine(); } catch (IOException ioe) { // @iz nekog razloga ne mozemo procitati sve podatke report("Greska: " + ioe.getMessage()); System.exit(1); } System.out.println("Unesite broj: "); try { temp = in.readLine(); } catch (IOException ioe) { /**@iz nekog razloga ne mozemo procitati sve podatke**/ report("Greska: " + ioe.getMessage()); System.exit(1); } i=Integer.parseInt(temp); while (i>0) { System.out.println(linija); i--; } } }
![]() |
#5 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Uf zaboravih: : CoolRamb
![]() |
#6 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj: