|
![]() |
#1 |
laik
Datum registracije: Apr 2009
|
Dvije grafičke (integrirana+PCI-e) istovremeno
Ima li netko iskustva u radu s dvije grafičke istovremeno? Nisam skroz doma na ovom području pa molim za hint... Grafička 1: AMD Radeon HD 4290, integrirana na matičnoj Asrock 890 GM pro3 Grafička 2: nVidia GeForce 8500 GT Da li je takva kombinacija moguća, odnosno da li je moguć "dual monitor" način rada? Pitam jer imam dva monitora, a svaki ima samo analogne (d-sub) priključke.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Mislim da to nije moguce, ali za nesto manje od 20KN mozes kupiti adapter DVI - D-sub. Na taj nacin bi spojio 2 monitora na Geforceicu i rijesen problem. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
8500GT ima 2 izlaza za grafe
![]() |
#5 |
laik
|
Dečki, u pravu ste, jedino što ja želim koristiti integriranu grafulju kao primarnu (jača je), zbog toga razmišljam o ovakvim opcijama. Dvi-->d-sub adapter imam, ali ono što bi bilo bolje rješenje je dvi-d-->d-sub konverter, kojeg nema za kupit, btw.
![]() |
#6 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Pa na ploči isto imas 2 izlaza, dvi i vga.. Sad neznam dal se mogu istovremeno koristit... Probaj ![]()
![]() |
#7 |
laik
|
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Na integriranoj grafi bi trebao moći koristiti oba izlaza (drugi naravno uz adapter). Jedino ak se koristi HDMI izlaz koji na integriranim i slabim karticama zna limitirati ostale izlaze no pošto čisto sumljam da se koristi taj izlaz (ako ga uopće ima na toj matičnoj, moja 4200 ima) sigurno će raditi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Nije potreban nikakav konverter signala, vec samo DVI-D --> D-SUB adapter. Da li postoji, ne znam jer mi nikad nije trebao. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|