|
![]() |
#1 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
WDM by ATI rješenje
Nakon dugo vremena j.... sa WDM driverima od ATI-a za VIVO karticu napokon sam uspio rješiti problem. Pri instaliranju WDM capture drivera dogodi se greška, pa se neke datoteke ne raspakiraju, ali to install shield ne javi. Problem je u tome što ovi novi WDM driveri dolaze u dvije verzije, jedna je 4.12 potrebna za AIW kartice, a druga je 4.07 potrebna za VIVO kartice. U C:\ATI\SUPPORT\tv-capture-wdm-4-07-6246v3and5-01-6300\WDM_SP datoteci se nalazi fajl ativmvxx.AX, koji BI TREBAO prilikom instalacije završitiu folderu C:\WINDOWS\Temp, ali ne završi pa ga je potrebno PRIJE restarta ručnu raspakirati u temp folder. Nakon restarta, winbloze pronađu Rage theatar chip i pokušaju registrirati taj fajl, ali ga ne nalaze u Temp folderu, pa izbace grešku da im fali taj fajl. Ukratko postuapk je slijedeći: skinuti zadnje WDM drivere sa ATI-jevog sajta, pokrenuti instalaciju, kad on ponudi restart odbiti, otići u C:\ATI\SUPPORT\tv-capture-wdm-4-07-6246v3and5-01-6300\WDM_SP .rar arhivu i napraviti extract u C:\WINDOWS\Temp, instalirati drivere za grafu, restart, instalirati control panel, restart i to je to...Ukratko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Čas posla ![]() E, da...da li je netko isprobao novi MMC 9.06.1??? Budući da je prvo bio izašao 9.06, a neki dan sam kopajući za starim WDM driverima naletio na "friškiju" verziju 9.06.1:confused: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Super Moderators
|
Nisi probao nijednu verziju? Onda bum ja prvi bedak čini mi se... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Bum ti javil kak je prošlo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderators
|
Ah, valjda ću i ja za mjesec dana prosurfat brže ![]() Odmah stavljam i sliku i sig, nek se jebu modemaši ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
eXe
Datum registracije: Feb 2005
|
traitor! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|