|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Benq Joybook R55 - upali se, ali ne radi
Pozdrav Ne znam ni sam kako bi opisao problem ![]() Upalim laptop na tipku, lampice zasvijetle, ventilator full proradi, a na ekranu ničega. Čak ni kad spojim eksterni monitor. I tako ventilator full radi, a ja niš ne vidim ![]() Naime, što se desilo. Radio sam u jednoj aplikaciji i samo se odjednom sve smrznulo. Slika na monitoru se smrznula, miš, tipkovnica, sve. Ugasio sustav pomoću power tipke i ponovno upalio, a ono simptomi... Što učiniti? Garancije nemam. Hvala
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Vidi ovdje >> http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=194665 Probaj savjete iz te teme, ali čini se da je i tebi crkla matična. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Hvala lijepa, idem pogledati što se nudi u paketu. Cijene matične su neke paprene? da, btw, meni lampice zasvijetle samo jednom što će reći "CPU failure".
Zadnje izmijenjeno od: Guls. 02.08.2010. u 13:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Matične se u pravilu ne mijenjanju, ne isplati se, ali ako je samo CPU failure onda ga ima smisla popravljat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
iVar
Datum registracije: Nov 2009
|
Ako ti je bas osla mticna (a izgleda da je) jedini spas je da mozda nadjes negdje isti laptop sa puknutim displejom ili isto nekim vecim kvarom da da je mbo citava ili jednostavno da ti prodas svoj u djelove jer kao sto je khm napisao radi njihovih cijena popravak je neisplativ.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
ako je model sa nVidia 7400 grafom onda je u njoj problem nađi nekoga tko servisira laptope pa nek ti to riješi, ne mogu reći da je 100% to ali barem recimo 80% pošto sam napravio barem 3 sa istim problemom |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
je, ima 7400 grafu... veliš da je grafička problem? kako to upiknuti opet nazad? jbg hardverska sam štefica
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Jedino rješenje je netko tko ima opremu za rad sa BGA chipovima i mirnu ruku |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|