|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Sony Vaio VGC-LT2S artefakti
radi se o sony vaio vgc-lt2s. Do nedavno je znao ponekad pokazat artefakte, ali bi nakon restarta radio normalno, sada kad se upali prikazuje samo crni ekran, a kada bi trebao podignuti windowse prikaže ovo http://img268.imageshack.us/img268/7...rafija0093.jpg Predpostavljam da je grafička, međutim nigdje ne mogu naći radi li se o integriranoj grafi a ne ad mi se raskopavati, jer je sve smješteno u monitoru. Također bi bilo dobro kad bi mi neko mogao preporučiti servis ako možda ima u Rijeci i da su ok. Hvala svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Grafa mu nije integrirana (GF 8400GT 256Mb). Pretpostavljam da ćeš morati tražiti laptop grafu. Nabavi polovnu preko oglasnika ili ebaya, a fizičku zamjenu možeš i sam napraviti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
rastavio sam i grafa je integrirana. Problem je što se nakon 30-ak pokušaja paljenja komp upalio normalno, slijedeći restart opet ovo ko na slici. Postoji li mogućnost da je do čega drugoga osim grafičke? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
nevjerujem . jer sve upučuje na grafičku |
![]() |
![]() |
|
|