|
![]() |
#1 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
mobilac!!u akciji
evo znam da niej nekaj ali bitno je da je ipak IQYHA stepping jako dobar...(nije da se hvalim da neko krivo ne shvati)...imam slikicu sa 1.85v ali nekak mi je bed stavit na 1.9 ili 1.95v jer mi je na 1.85v na idle 43°C ,nekak malo previse.....meni je ovo dosta a postavke meme nisam dirao niti sam sta podesavao u biosu osim napona...jer bio je CLR cmos pa sam iso vidjet do kuda ide uglavnom na 140x19 je dosao do ocitavanja windowsa(ona famozna crtica koja putuje...) ali da mu dam 1.95v garant ulazi u windowse.... edit:vidim niko ne komentira a ja zaboravio pitanje postavit.... zalman ili vodeno?zalmana mi ubo ubrzo dok bi vodeno malo duze trajalo jer bi ga sam radio... i da li je zalman siguran za 1.9v? Zadnje izmijenjeno od: komer. 04.04.2005. u 00:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Pa nije to nista spektakularno.. Koji je tjedan proc?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Ti imas 2539 Mhz na 1.85V... Ja imam 2473 Mhz na 1.65V... Danas sam se malo igrao... i radio je dosta lijepo na 235*11=2585 Mhz uz 1.75V, ali je Prime posustao nakon 5 minuta... Tak da bi vjerojatno uz 1.785 ili 1.8V bio skroz stabilan... I sve je to jadno, jer su prve serije mobilaca isle preko 2500Mhz uz 1.65V... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
moj ide na oko 2530 uz 1.84v jebiga nije nesto al pere... imam vodeno od mystija i u full loadu mi dode do 40stupnjeva s time da je vodeno i na nb-u..... tako da mislim da ti se ipak vise isplati uzet vodeno jer sam imao zalmana i nije nesto, nevrijedi uopce tolke pare s obzirom na performanse... jer sam bas usporedio temp od njega u full loadu i nekog tt-a od 80kn i bila je razlika od 2 stupnja max... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|