|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
Zamjena matične ploče na HP Compaq 6715b
Pozdrav.Nov sam na forumu i imam par pitanja! imam laptop HP Compaq 6715 B i pokvarila mi se maticna ploca ako mozete reci kakvu maticnu plocu da kupim za njega da ponovno radi i koliko kosta ? nadam se da cete odgovoriti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
iVar
Datum registracije: Nov 2009
|
Jesi siguran da ti se isplati kupovati novu ploču?(jedino ako negdje ne nenaletis na polovnu,al cisto sumljam)Mislim da bi ti bilo isplatljivie da prodas ostale ispravne djelove te dodas nesto novca i kupis si drugi laptop.Jer kolko vidim da taj laptop nije nesto extra jak i lud da je toliko popravak ispativ. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
ovo je istina sta je kolega napisao, uopce ti se ne isplati mjenjat maticnu, ali mene zanima zasto si tako siguran da je maticna otisla, nisi napisao detalje pa zato pitam. kad ga ides palit jel se upali neka lampica? cuje se neki zvuk? upali se ventilator? bilo sta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Pretraživanjem na guglu sam našao ovo http://www.notebooksrus.com/Motherbo...43898_001.html ,240 eura ili ovo http://www.shopping.com/xPF-Hewlett-...d-System-Board a ak se i ti malo potrudiš naći češ puno više. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
bio je na popravku i reko je lik da treba nova graficka oznaka je GR899EA i da laptop nisam kupio dobio sam ga besplatno pa sam mislio da se isplati kupiti do 1500 kn malo manje ok je laptop..vljd edit: odgovor na ovo kad ga ides palit jel se upali neka lampica? cuje se neki zvuk? upali se ventilator? bilo sta? lampice su upaljenje moze se i ono na touch podesavat zvuk,,zvuk se cuje ventilator se upali sigurno Zadnje izmijenjeno od: pc-freak. 29.06.2010. u 22:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
a da probas ovo Meni je upalilo na HP 6735s. 9 min cca 180-200C A simptomi su bili da se laptop nije palio, vent se vrtio i caps lock je treperio 5 puta i hd led treperio narandasto. Probaj nista te nekosta, samo sve odspoji i izvadi bateriju.
![]() |
#7 |
iVar
Datum registracije: Nov 2009
|
Bas sam malo detaljnije pogledao po netu za taj laptop.,vidio sam da novi kosta oko 3000kn (negdi manje,negdje vise),a polovene se nalazi od 1500-2000kn sve ovisi (jamstvo,starost,ocivanost...itd) Moj ti je i dalje savjet da ga rastavis na djelove koje mozes prodati:ram,hard,baterija(koja ako je veoma dobra moze se dobit i ok svota za nju jer su nove skupe),dvd,lcd i onda fino dodas te novce koje si planirao dati za poravak i kupis si bolji laptop od toga sto mislim da ti je puno bolja situacija nego cekat neku polovnu maticnu za 300-400 kn sto sumljam da ces naci ili uhvatiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
kernel panic
|
Na tim modelima su gorile matične ko lude. Slušaj gornje savjete i rješi se toga što prije po djelovima! Imao sam "čast" mjenjat matičnu na takovom laptopu, nova je izgorila za nekoliko dana ponovno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|