|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
Ubod morskog ježa.. help!
Pozz svima. Jučer sam bio na otoku krku , i nezgodno sam stao na ježa... al baš sam stao punom silom na njega i sad imam 7-8 iglica u stopalu , kod pete... Stara je pokušavala izvadit iglice , al nejde jer su duboko. Ima ko kakve savjete kak to izvadit van? Dal da idem doktoru il je to pretjerivanje? Stara veli da ce samo izac van al me ipak brine ... I da dal se mogu oslonit na tu nogu u potpunosti ili moram šepat ko klaun ? Inače ima slična tema na forumu , no bez konkretnih odgovora ... Molim pomooooć , hvala!! |
![]() |
![]() |
#2 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Mogao si to već rješit tak da odeš na hitnu, lik ti malo izmrcvari meso i povadi iglice van i ideš kući. Malo šepaš dok nezaraste i to je to. Ako možeš trpit bol, u najgorem slučaju ti se može zagnojit pa će ti onda iglice izać van zajedno s gnojem. No, vjerojatno ima i boljih mjesta za pitat što napravit od pce foruma pa zato nitko nije odgovorio ni na prošlu temu. EDIT: Bolje mjesto za pitati: hitna danas, sutra liječnik opće prakse(mislim da čak imaju i besplatni telefon), forum.hr
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
Dal je bolno to gnojenje? I daj preporuči bolje mjesto za ovakvo pitanje , jer ga ja nisam našao. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
Otiđi u ljekarnu. Dat će ti neku full smrdljivu mast za mazat i to otiđi što prije. Mi smo ju stavljali i pomagala je ali smo zbog smrada zaključili da je bolji biti muško i pustiti da kroz vrijeme samo izađe ![]() Tu večer nas je valjda 5 nagazilo na ježeve. Tko bi rekao da nije dobra ideja ići na noćno kupanje na plaži gdje su stavili lampe pod vodu da svijetle. Privlače ježeve jelte! |
![]() |
#5 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|