|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
PowerColor X1650 Pro(blem)
dakle,radi se o x1650 pro, 128bit, 512 gddr2 ,s obzirom da još čekam dio kešovine za novu konfiguraciju i ovo dobro dođe, ali imam problem koji se vidi sa iduće slike http://img534.imageshack.us/f/problemgu.jpg/ nemam ideje o čem se može raditi matična je p4p800x, napajanje smartbox smb400, procesor p4 3.0 upomoć bilo tko,plaćam pivu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Vjerovatno je memorija na grafi odapela. Možeš još u Everestu provjeriti temperaturu grafe da budeš siguran da se ne radi o pregrijavanju.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
![]() ![]() @Doink...Zašto bi odapela memorija na grafi? Meni još stari komp radi normalno, nikakvih problema osim što je sporiji 50 puta i nekad mi se zna to dogodit kad malo bolje igre staviš i pokreneš. Malo bolje od GTA SA. Možda je možda nije. Neznam ni ja u čemu je problem, sry.
![]() |
![]() |
#4 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() Stvarno je neobično da rikne memorije na kartici, tako rijedak problem ![]() 1. Pokušati s drugim driverima 2. Čišćenje hladnjaka i stavljanje friške paste na GPU 3. Ako ništa od navedenog ne pomaže ubaciti grafu u peć i nadati se uskrsnuću ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
ostaje jedino ovo prvo,jer kartica je čista da nemože čistija biti,praktički je nova po izgledu probat ću s driverima pa ćemo vidjeti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
probaj sa driverima, ali mislim da ce morati u pecnicu ako nista ne uspije |
![]() |
![]() |
|