|
![]() |
#1 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Prescott - kako ja to hladim
Evo pošto sam već pisao oko problema sa hlađenjem prescotta, a vidim da i drugi imaju slicnih briga uslikako sam kako to sve kod mene izgleda i evo kratak opis toga. Slika: 1. Kućište 2. Pogled unutra 3. Boćna stranica (izbušene dodatne rupe da se poboljša hlađenje, vent piri direkt van. 4. Cooler THERMALTAKE Silent 775 CL-P0092 (socket 775) 5. TT i vent koji ispiruje topal zrak iz kućišta 6. Vent na prednjoj strani kućišta upiruje zrak (pošto je ispod diskova dobro dođe ii njima) To je to! Ako nemko ima neku ideju ili prijedlog neka kaže, ja sam to ovako rješio i sad sam zadovoljan kako se komp hladi. :clap: :clap: :clap:
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
imam prijedlog da staviš sliku....
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Prescott - kako ja to hladim
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...5&pagenumber=2 Ta bocna stranica je vec od ljeta (proslog) stadardna oprema vecine ENlight kucista i posebno je dizajnirano za Prescotta. Izvedba je toliko dobra da se Prescott manje grije u tom kucistu nego bez bocne stranice.
![]() |
![]() |
#4 |
Dark side Moderator
|
Kućište je ko stvoreno za Prescotta, rješenje je odlično da sam znao da cu se ja mortat ovako zezat sa svojim i da sam znao za to kućište uzo bih ga odma nebi za cjenu ni pito. Reci mi di si ga nabavio? ZA ostale: Pošto sam zeno kod postanja pa nema slike evo link: http://forum.pcekspert.com/showthrea...threadid=18869
![]() |
#5 |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
Lab2000
![]() |
#7 |
Dark side Moderator
|
Ma kućišta su super samo što sam u specifikacijama vidio da su za ploče do atx standarda a meni treba za atx2. Sad neznma dali znate dali to kako su naznačili ¨Motherboards up to Standard ATX¨ znači da ja vjerojatno neću moći svoju ploču stavit u kućište ili.... Ako ne, može neki prijedlog za ATX 2!! Hvala!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|