|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
Homebox + usb wireless
Pozdrav, ovako imam Homebox u jednoj sobi i fax/printer u drugoj. Pitanje je da li mogu spojiti Printer (usb2 wireless adapter) na homebox (dakle spoj preko wirelessa) tako da dobijem mrezni printer? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Koja verzija Homebox - a ? Mislim da ne, Homebox bežično ide prema ISP - u (sasvim drugi band i protokol) a žicom (Lan / USB) prema kompu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Bok, nisam siguran za homebox. Bijeli oko 2g star. Znaci samo preko usb kabla mogu spojiti printer na HB? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
Zato sam i pitao o kojoj se verziji radi jer ovi mali novi nemaju wireless. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
HB ima wireless i koristim ga za laptop , ali nemam taj usb adapter i nisam siguran dali mogu pomocu njega upariti printer tj. da li on treba nekakve dodatne drivere za instalaciju ili ga samo upiknes i on siba preko njega promet |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
Aha, onda ti treba printer sa wireless - om ili wireless print server. Nisi napisao o kojem printeru se radi tj. koji interface ima, pretpostavljam usb. Primjer: TRENDnet Wireless 1-Port Multi-Function Print Server TEW-MP1U ili slični. Odmah neka se zna da je taj igrokaz preskup, jeftinije je nabavit neki printer sa već ugrađenim wireless - om (neki noviji imaju). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|