|
![]() |
#1 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Logitech Wave - pogrešno reagira na naredbe
Pozz, naime imam problema sa navedenom tipkovnicom. Kada tipkam svako malo ko da mi zašteka pa ili neće otprve "ulovit" neko slovo ili to slovo zablokira pa ispada ko da držim prst na njemu i tako ispisuje 1-2 sekunde. Stvarno užasno iritirajući problem, pogotovo kad dulje vrijeme pišem nešto. E sad imao sam sličnih problema, sa MX518. Mučio sam se jako dugo misleći da je miš u kvaru, ali sam ga prebaci na PS2 port i nakon toga nijednom se više nije ponovilo. E sad, pokušavao sam sa i bez instaliranih drivera za tipkovnicu. Opet isti problem. Tako da (pretpostavljam) problem nije softverske prirode. Pošto nemam onaj adapter sa usb na ps/2 (za tipkovnicu), nemogu probat. E i btw ovo sam pisao dobrih 15 min jer mi je svako malo zabrejkao backspace pa mi je pobrisalo pol teksta. ![]() Svaki savjet dobrodošao. Unaprijed hvala.
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imaš li instaliran AMD Dual-Core Optimizer? Ako ne, probaj to staviti...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
isti taj problem imam i ja... (ili sam imao) isprobao sam i usb i ps2 tipkovnicu i obe se ponašaju isto, tj odjednom s glupom zadrškom napiše potpuno naopako.... caps lock se sam od sebe uključivao ... plus još nije radio jedan lan port na ploči (uopće ga nije prepoznavalo) također instalirao win nanovo i isto se ponašale obadvije tipkovnice.. odmah od samog starta tipkovnicu sam dao frendu na testiranje (da se uvjerim da radi 100%) zadnjih par dana čini se da sam riješio problem s tim da sam loadao defaults postavke u biosu i problem je nestao... lan port se prepoznao čim se komp upalio, tipkovnica normalno tipka .. nisam imao mira pa sam loadao oc profil koji sam spremio i isti problem se ponovio... ne radi lan port i tipkovnica blesava skroz... čudno :-) problem ponovo riješen vraćanjem sve na orginal postavke.. taj oc profil sam izbrisao i ponovo spremio identične takve oc postavke i zasad sve normalno radi.. inače pod tim profilom je radilo nekih 2 mjeseca bez problema... vidim da i ti imaš overclockan procesor pa da probaš sve s orginalnim postavkma možda?? clear cmos i čupanje baterije ako ne radi load defaultnih postavki... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
Imam dvije takve tipkovnoce (bežičnu i "vulgaris" USB), i slučajno MX518 kombinaciju, kao i kod tebe; promjenio 2-3 proizvođača i modela (platforme) kompova i nikada nikakvih problema. O postavkama kojekakvim u BIOS-u da i ne pričam ![]() Iako, vjerujem da BIOS, kako Jooj kaže, može dovesti do sličnih simptoma, tj. overclock konkretno, tako da svakako probaš sve staviti na default, pa javi kako je prošlo. ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Zar to treba stavljat na sedmicu?Mislio sam da je to u "paketu", te da to treba samo za XP. Citiraj:
U slučaju da se problem ponovi, probat ću sve navedeno. A ako ni to ne pomogne nosim na reklamaciju. EDIT: @ Alen Pošto mi kabel ide na knap do stražnje strane kućišta, stavio sam produžni kabel, da ne savijem priključak/port na matičnoj. E i tipkovnica nije isprobavana na drugim računalima.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|