|
![]() |
#1 |
Jedan je CAR
Datum registracije: Mar 2004
|
Nesto zanimljivo za raspravu
Skidati ili ne heatsinkove sa memory stickova Mnogi su misljenja da od heatspredera vise stete nego koristi i da ustvari vise zadrzavaju toplotu nego sto lade Sta vi mislite o tome??? Ovi novi Twinmos BH5 uopste i nemaju heatspredere.... Daklem skidati ili ne skidati pitanje je sad.... (molim bez pogresne interpretacije ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Kakvi novi TwinMOS BH5? Koliko ja znam, BH5 se već dulje vremena ne proizvodi. Što se tiče skidanja HS sa modula, mislim da je to u najmanju ruku debilno, jer se time poništava garancija, a da nemaju svrhu, ne bi ih stavljali (niži proizvodni troškovi). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
winbond utt je poznat kao novi bh5... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
Aha, čuo sam nešto o tome...pogledat ću. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Jedan je CAR
Datum registracije: Mar 2004
|
e pa deco moja posto vidim da niste obavesteni da vas prosvetlim malo... Daklem nisu UTT vec dobri stari BH5... Procitajte vice o tome na http://www.xtremesystems.org/forums/...5&page=6&pp=25 ili http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=67661 P.S. Setite se da kazete HVALA! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja sam baš jučer razmišljao o skidanju HeatSpreadera. Svugdje na forumima preporučuju skidanje i kažu da je to više reklama, nego što hladi... G-Skill memorije defaultno dolaze bez Heatspreadera, a vidio sam testove na DDR700
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() vezano za utt, koliko ja znam pojavljuje se u 2 revizije, koje su svojevrsni novi bh5/ch5... i dalje su prepoznatljivi po kružnim udubinama na samom ic-u, baš kao i stari winbondi... također, ima dosta slučajeva da se utt nađe na value ramima tipa kingston value itd. dakle na memorijama za koje se ne navodi koje čipove koriste, tj. koriste razne, ovisno o trenutnoj zastupljenosti na tržištu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||||||
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
jel ima di u nas uzet tih twinmosova?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
to ti je isto ono,aj na memoriju na grafu stavit pasivce,to je sigurno sminka,napravi si sam jedan test,nafrlji memu na 3.5v sa hladnjacima i bez njih pa ces vidjet koaj ce ti ostat ziva!ak si vec faca,cekamo rezultate! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
motocross
|
evo kaj lik kaze sa ebaya: Ich habe aus Xtremesystems mal ein paar OC-Werte entnommen: 2x256 MB Mushkin PC3500 auf Abit AV8: - 250 MHz (500 MHz DDR) bei 3,3V und CL 2-2-2-5 - 275 Mhz (550 MHz DDR) bei 3,5V und CL 2-2-2-5 - 285 MHz (570 MHz DDR) bei 3,8V und CL 2-2-2-5 ako mu je za vjerovat svaka cast @lord,to kaj si ti vidio na XS na ddr700 to je sa HS,ako se ne varam to je OPB napravio a vidio si kaj je on napravio od memorijskih stickova? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Nisam, vidio sam na vrforums i ne znam kako se zvao lik, ali je postao slike bez heatsinkova... evo ti taj link:http://forums.vr-zone.com.sg/showthr...hlight=g-skill Ovo je od istog frajera, ali od prije par dana: http://forums.vr-zone.com.sg/showthread.php?t=21428
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Sta onda jel ima tog TwinMOS-a (1A4T/AA4T) Speed Premium kod nas za kupit ako navodno tako dobro ide?
![]() |
![]() |
#15 |
motocross
|
cuj sve ok,ne pratim vr forum,samo xs,znam vec ekipicu!a sad steta kaj kod nas nema gskilla! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|