|
![]() |
#1 |
YouthIsWastedOnTheYoung
Datum registracije: Jun 2004
|
grafulja
eto ovim putem se i ja javljam jer sam uspio natjerati svoju 9600pro radeonku da radi u mandraku 10.1 ! na najjednostavniji moguci nacin # rm 'xorg.conf' # ls -s XF86Config-4 xorg.conf # rpm -ihv --force taj novi driver ! # fglrxconfig i voila ![]() ![]() (napomena : za Mandrake treba koristiti XFree driver a ne Xorg) Zadnje izmijenjeno od: Killkenny. 21.02.2005. u 23:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Daj u knzoli pokreni fgl_glxgears i glxgears. Nemoj ničim pokriti prozore u kojima se vrte. Baš me zanima kolko FPS-a daje za 9600Pro. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
YouthIsWastedOnTheYoung
|
rez
fgl_glxgears 618 frame-ova glxgears 3016 frame-ova Uzeo sam postavku UseFastTLS "2" >> za winex i te gluposti i odabrao sam externi AGP. jel to dobro ili lose? (kartica nije ni clockana niti flashana) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Dobar rezultat. Isto imam externi gart. Jel se da što igrat prek Winex/cedege, mislim prek one verzije što se da skinut s neta? Nisam se zafrkavao s tim. Trenutno imam samo Q3 i UT. Skinut ću još neke demoe i igre kad budem na faksu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
YouthIsWastedOnTheYoung
|
......... NFS U2 radi ali ne mogu promjenit rezoluciju... ![]() Warcraft III radi bez greske Rome Total War takodjer ... Zadnje izmijenjeno od: Killkenny. 21.02.2005. u 23:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Može jedno pitanje oko onog winex? Skinul sam si to, ali nema nikakvog znaka od toga programa. Imal sam wine koji sam pokretal u konzoli i mogao sam igrati samo belu!!! Ovog kao da i nemam!!! Nabavio sam i Knoppix 3.7, na njemu je neki emulator (piše da je tek probna verzija) ali mi neće niti njega pokrenuti!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
YouthIsWastedOnTheYoung
|
kada pokreces winex (naravno odes na cdrom i otvoris konzolu, mozda je najbolje da to sve prvo napravis dok si u root-u) i napises sljedece : #winex3 -bigexe ime.file-a ili ako koristis noviji winex (iznad 4.0 ver)napises 'cedega' umjesto winex3 >ako si ga instalirao primjetit ces da u home folderu imas transgaming folder. probaj to pa javi ako nesto ne bude islo... (sto se tice wine-a sve su to ti probne verzije, mislim da je preporucljivo da maknes wine prije instalacije winex-a, jer na kraju krajeva ne ovise jedan o drugom.) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|