|
![]() |
#1 |
Staff Sergeant
Datum registracije: Dec 2004
|
Usporen internet na laptopu
Znaci imam problem, a taj je da mi je internet usporen na laptopu, prek wirelessa se spajam na router, nakon friske instalacije windowsa viste sve je glatko radilo, al sad nakon sta je proslo nekoliko mjeseci, vidim da je brzina surfanja, znaci ucitavanje stranica, slika i videa na stranicama, vidno usporen, iako mi je brzina downloada ostala ista, te mi se javlja problem da mi se usred surfanja jednostavno prekine wireless konekcija, da li netko ima ideju kako da rijesim problem? Koristim firefox ak ista znaci... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da li se sporost javlja i pri spajanju žicom na router?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Staff Sergeant
|
nisam probao jos, probam pa javim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Staff Sergeant
|
ne kad se spojim i na drugi router opet isto |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Imao sam isti problem , toliko toga mi se ubacilo u mozilu firefox od onih add on-a i toolova da je jadna mozila jedva radila a druga stvar koja je kod mene jos bila problem su spyware-i !!! Znaci download je radio isto brzo ali mi je racunar bio malo usporio a internet konekcija mi se bila usporila za 10 do 30 % sto nije nikako malo ![]() Stavi SpyBot na kom update uradi i skeniraj racunar kompletan i sve sto nadje slobodno brisi !!!! Druga stvar, najbolje da uradis uninstall mozele firefox-a i kad je skines otidji u My Computer > C: ( systemski disk) > Programs Files > i obrisi sve foldere koji nose naziv "Mozilla Firefox" i nakon kad to sve uradis skini posljednju verziju Mozile Firefox-a sa njihovog sajta i instalisi na komp !!! To bi trebalo da bude to !!! Ako ti opet bude zezala brzina interneta skini Operu pa probaj sa njom da surfas da vidis ima li razlike u brzini.. A ako ti bude pucala konekcija od wireless-a i dalje nakon sto sa Spy Bot-om skines sve Spyware onda skini Antivirus sa racunara koji trenutno koristis i probaj staviti neki drugi poput Avast-a ili Avg-a pa preskeniraj komp negdje imas neki virus koji se uglavio i pravi problem.. Sve mi se isto desilo ![]() Samo na ovaj nacin sam rijesio.. Imas uvijek i varijantu format C: i instalirat svjez sistem i sve iz pocetka drivere i sav software ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|