|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Transcend 250 GB - komp ne prepoznaje kad je spojen preko front panela
Kad priključim ovaj disk na usb naprijed na kućiđštu, komp ga ne prepoznaje, a kad kad prikopčam na strašnje usb priključke onda radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Da. Nema dovoljno struje na prednjim USB-ima.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Kako to može da nema dosta struje. Usb stickovi rade bez problema, mob kad se spajam preko prednjih radi isto normalno, znam da su manji, ali kako o da nemju prednji dosta struje, dal to ovisi o čemu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
De, gospe ti, procitaj manual. ![]() Ovisi, razlicite ploce imaju razlicit output u mA na USB portovima, itd, obicno portovi iza na ploci imaju najvecu (m)amperazu, dok oni na front panelima imaju nesto manje iz raznih razloga, da ne ulazim u ohmov zakon misticni ![]()
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Ako ti radi kad ga spojis na straznje usbove onda ga tamo spajaj i gotovo, vidis da ti prednji ne daju struju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
evo ja bas probao preko prednjih, spojena obadva i radi OK. Negdje sam procitao da ne valja bas stalno ici preko tih prednjih. Da li je to istina ili ne?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
A kod nekog radi kod nekog ne, ovisi i do casea koji je u pitanju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Case mi je coolermaster elite 334, uzeo sam konfiguraciju u adm-u, pa dal mogu npr odnijeti komp njima pa im reci da stave neke nove kablove, da bi kupio bolje kablove koji bi bolje napajali te usb portove. Neznam o čemu to ovisi, dali bi se to moglo tako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Zasto jednostavno ne napravis kako ti je kolega imaticx rekao?!?! Opce poznato je da nije pozeljno spajati prijenosne HDD-ove koji se napajaju preko USB-a na front USB-ove(ma o kojem god se kucistu radilo),onda jednostavno ne spajaj! Jer ces doci za par mj. i reci "Zasto mi je HDD crkao?" Tako da,kupi jos jedan kabal,kosta ti cener kuna, i skopcaj ga iza na USB,dovuci ga naprijed negdje i spajaj ga tako.
![]() |
#15 |
|
mali ispravak navoda ![]() kupi Y-USB bolje ce ti raditi. Ja sam prvo kupio obicni USB to mini USB i nekad se disk znao zaglaviti ili sporo kopirati. Onda sam kupio Y-USB, spojio ga odotraga na maticnu i radi bez problema pri max brzini Y-USB kabel kosta 21 kn
![]() |
#16 | |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Jer ipak tada je jedan USB za struju,a jedan za prijenos podataka. HDD ce ti biti zahvalan ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
Nisam do sad imao eksterni hdd pa to nisam znao, ali hvala za info. @imaticx u kojoj trgovini si kupio si kupio Y-USB |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
Nisam ni ja imao do sada, ali sam malo prelistao net, probao kako najbolje HDD radi i naucio ![]() Kupio sam u Pozegi, ali vjerovatno ima u svakoj trgovini inf. opremom. Ako nemaju, sigurno mogu naruciti. Ili ako ti se da malo sacekati imas na ebayu za 10 kn, salju u HR i bespl. dostava. http://cgi.ebay.com/2-in-1-USB-2-0-A...item3caa9d2ce2 http://cgi.ebay.com/USB-2-0-Mini-5-P...item3caa989ffc
![]() |
#20 |
Premium
|
Ok hvala dečki. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|