|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ubrzavanje wirelessa
Naime, imam jedan problemčić. Uglavnom spajam se preko Siemens usb adaptera 108, na Siemensov router i tako koristim net. Kad sam imao klasični disk, boot mi je trajao 40 sec i kad sam dosao do desktopa, u roku 10 sec sam bio spojen na net. Znači prepoznao je usb adapter, spojio ga na kucnu mrezu i preko nje na net. Sada kad imam SSD, boot mi traje 25 sec i kad dodjem do dektopa, trebam cekati jedno 1,5min da mi se prepozna usb adapter, pa dok se spoji na kucnu mrezu, pa dok prepozna tu mrezu, pa dok konacno dobijem preko nje internet acess. Uglavnom sad je 10x sporije nego je bilo prije, dok nije bilo SSD-a. U oba dvije situacije je os win7 Pa me zanima jel zna netko zasto je to tako i kako bi se to moglo ubrzat? hvala i pozz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kupi pci wlan karticu. Driveri za nju se dižu skupa s OS-om tako da je odmah spremna za rad.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
+ Stavi fiksne mrežne postavke, u suprotnom moraš čekat Automatic igrokaz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ali to je sve radilo kako sam opisao, i sad od kad je ssd treba mu dosta duze da se prepozna/spoji, pa mi nije jasno, ako je prije radilo normalno, zasto sad radi tako usporeno? Citiraj:
DEfinitivno se čini da ta komunikacija traje predugo, odnosno prije je trajala puno krace. hvala i pozz ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Sve već piše, ADSL Biblija |
![]() |
![]() |
|