|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
USB wlan kartica - što pametno uzeti?
Frend mi ima router u kući i na njega se spaja preko lapa koji mu je od routera 3-4 zida. Što bi bilo pametno uzeti od usb kartica da pojačam signal. Mislio sam uzeti alfa al me 800mW baš i ne privlači. Signal bi sigurno bio 100%. Nego što ima onak u granicama, a da se i može kupiti kod nas?
Svi elektronički uređaji rade na bijeli dim! Kad dim izađe uređaj više ne radi!!! Zadnje izmijenjeno od: Matt. 23.01.2010. u 17:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Zasto je tih 800mw problem? Jer ako sam dobro upoznat u driverima mozes mijenjati snagu. I zanima me gdje si vidio tu Alfu? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Stavi Windsurfera na antenu routera i usmjeri ga perma mjestu gdje se lap najčešće koristi.
![]() |
#4 |
Premium
|
Antenicu bi koristio i za malo veće domete. Kako vam se čini Wireless USB adapter Edimax EW-7711USn ili USG?
Svi elektronički uređaji rade na bijeli dim! Kad dim izađe uređaj više ne radi!!! Zadnje izmijenjeno od: Matt. 23.01.2010. u 17:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
A za neke daljnje solucije uzet ću si G-sky antenicu preko ebaya ili dealextrema. Dakle, da ili ne?
![]() |
![]() |
#9 |
Doomster
Datum registracije: Mar 2008
|
Nema na čemu ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|