|
![]() |
#1 |
red drum
Datum registracije: Aug 2008
|
(riješeno) WD Caviar Black 500 GB - prvo požeo zujati, a onda doveo do rušenja OS-a
Nije star niti mjesec dana... Prije par dana je počeo zujat ko sumanut da bi se danas počeo restartat komp sam od sebe,smrzavanje pod normalno,loading screen traje i traje Skinuo sam WD caviar test program sa službene stranice i bacio je slijedeći error "NO DRIVE FOUND ERROR/CODE STATUS: 0120." Krepao? Clear cmos? Memorija ili nešto sasvim treće? Google nije dao nekih pretjeranih rezultata. Nebi htio nosit na reklamaciju disk dok ne utvrdim da je zaista umro.
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Umro je, ne znam kakav jos dokaz trazis. Zuji, dijagnoza daje errore - nosi ga na reklamaciju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
red drum
|
Citiraj:
Nema diska i ne boota se osim kad stišćem F8 gdje mogu odabrat novi disk sa potpuno novim i drukčijim OS-om (Win 7) U biosu sve na default bez ikakvog OC-a ikad. Potpuno nova asusova P5Q-E ploča e6500 intel nov dominator 2gb pc-8500 memorija WD caviar black 1tb (novi) Win 7 OS Isprobano na par sata konektora ista stvar se dešava. Znači ne vidi se disk u post-u niti se boota OS osim ako ne stišćem F8 pa ga onda mogu odabrat tamo i nakon toga sve radi normalno do slijedećeg boot-a
![]() |
![]() |
#5 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Probaj iskljuciti C1E i Speedstep u BIOS-u, jer mi se cini da je ovo vrlo cest problem kod ove ploce ... BTW za svaki slucaj (ako mozes) izvrti MemTest za taj RAM. EDIT: Pokusaj i sa najnovijim ASUS SATA driverima, koji cesto znaju biti problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
red drum
|
|
|
Oglas
|
|