|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
hitna pomoc...plssss wirless usb lan...
ovako,ima puno tema ovog tipa al nemogu se ni na jednoj snaci kako spada... imam 2 pitanja... prvo je...umrezavanje 2 kompa crossoverom, sve sam napravil kao na uputama na forumu ovom, pingam i sve i kao radi...to sam radio za cod 2, da cimer i ja mozemo mlatiti za dosadne dane, kod pinganja radi al kod coda 2 nece da nade server, neznam di je greska ako sam dobor umrezio... 2 pitanje je kako podjeliti net u prvobitno navedenoj mrezi 2 kompa preko crossa...oni su umrezeni al ja na svom imam jos usb wirless karticu za net, i to je sad kao druga veza i kako spojiti taj moj wirless koji se sam spaja na net s drugim, kompom tj jednostavnije kako serat usb wirless net s 2 kompa koji su povezani crossom....hvala vam puno na pomoci ako neko bude pomogao unaprijed...hitno nam je...molim pomoc |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Prvo se vjerojatno radi o firewallu. Podesi mu u postavkama da se (vjerojatno)cod2.exe izuzima kod firewalla. Drugo nisam shvatio bas za sigurno, ali ako se nevaram wirellesom dobivas net na svoj komp i taj net zelis proslijediti preko lan mreze do kompa od cimera? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
upravo tako drugi dio pitanja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
ma totalno sam firewall iskljucil na oba kompa... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Pod properties od wireless adaptera ides u sharing. Kvacicu za dopustenje djeljenja interneta i odredis adapter preko kojeg ce se djeliti. Lan ce ti automatski biti postavljen na 192.168.0.1, a cimer neka postavi na recimo 192.168.0.2. Sto se tice COD-a, mozda je potrebna nekakva zakrpa za igru. Drugo neznam sta bi moglo biti |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
nemam uopce toga...na lanu da al na wirlesu ne...u cem kvaka sad? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Resetiraj ip na automatsko dodjeljivanje, izvadi lan kabel, resetiraj komp. Ako to ne upali, onda neznam ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|