|
![]() |
#1 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
![]() Evo sam malo testirao 2 modula od 512 MB, PC3200 - cl2 Rezultati: :clap: 2-2-2-5@208 MHz 2-2-2-11@210 MHz 2-3-2-11@222 MHz 2-3-3-11@230 MHz CPC je enable-an Kad se uzme u obzir koliko kosta mema rezultati su predobri... ![]()
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
jesi dizal napon memoriji?
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ma ta memorija je čist ok ![]() Pri "konzervativnijim" postavkama na 225 FSB-a na 2.5 2-2-6 daje preko 3400 u Sandri, a to je čisto fino ![]() Nisam je ni testirao baš, kak sam to narihtao tak sam i ostavio ![]() Kad ulovim vremena budem je malo izmučio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
kako ta memorija radi na Intel platformi... zanima me da li moze izvuci 2-2-2-5 na 400MHz (nista nije clockano)?
![]() |
#6 |
I Love AMD and nVida
Datum registracije: Feb 2003
|
Mene zanima gdje se moze kupiti i kolko to kosta? ? ? ? :confused:
![]() |
#7 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: Super Talent memorija
Citiraj:
bogami meni to tak nije radilo barem ne na 64-etvorki |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Warcraft III TFT
|
Napon je 2.8 V (znaci dignut je), na 2-2-2-5 kod mene na 400 MHz radi bez beda... @mental - 2 teme? neman pojma kako se to desilo :confused: @rendula - U Autronicu je jeftinija i imas 5 g garancije
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Meni isto tako radi al na 232 2 2 3 6 misli da ide preko al nisam probo posto sam bio prije jos skrinsot usla mi je u windoze sa 250 cas 2.5 al nisam testiro strah me da mi nortbridge ne rikne imam abitov pleh Ja sam zadovoljan snjom,bolja od nekih xxx kuna corsair and ekipa Mislim za taj rang cijene ![]() A ljudi kupuju kingmax ... pih:clap: P.S Srebrni ili plavi heatsprederi? Jednostrani heatsprederi ili dvostrani? Ja imam dvostrane srebrne,frend prije tjedan dana kupio i ima jednostrane srebrne heatspredere
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Caught Somewhere In Time
|
[QUOTE]Originally posted by bude [B]Napon je 2.8 V (znaci dignut je), na 2-2-2-5 kod mene na 400 MHz radi bez beda... aha da to ima smisla ja nisam dizal napon pa otud razlika u rezultatima |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
dvostrane imaš ako su ti čipovi s jedne i druge strane a jednostrane ako je single-sided memorija s čipovima samo s jedne strane |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ne samo da imaš dobru memu, nego i dobru ploču. 235 moja stara SL-ica nije htjela ni da se postaviš na trepavice, kamoli 250. Što se tiče memorije, ovo je samo potvrda onoga što sam mislio da je ST CL2 najisplativija memorija za AMD sisteme (Kingmax HC 500 je ipak bolji za Intel zbog garantiranih 500 MHz i labavih latencija, po meni). A Corsair se u zadnje vrijeme, osim XL-ova, prilično razvodnio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
http://www.autronic.hr/proizvodi/art...STDDR400512CL2 jel to ta memorija? ako da evo je u mom kompu next week ![]()
![]() |
#15 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
To je ta
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
To pinsla: Znam u cemu je razlika medju tim modulima al ima ih vise npr : 1.kad sam prvi put vidio te talente u ve milu imali su plave heatspredere dvostrani koji su se mogli skidat tj drzi ih ona "stipaljka" i bili su od 256 2.Kad sam ja otiso kupit to nakon jedno 3 tjedna dobio sam 2x256 srebrni dvostrani heatspreder (ZALJEPLJENI) 3.Za mjesec dana moj frend je otiso kupit 2x256 dali su mu jedan plavi (1), i jedan srebrni JEDNOSTRANI heatspreder ZALJEPLJEN Reko sam mu da to ode zamijenit poslje da dobije bas iste al nije mu se dalo , sad pitanje kolko sam ja cito jednostrani moduli se daju bolje klokat od dvostranih jel? Je ko probo usporedit te razlicite Talente?
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
ja sam prije par mjeseci na nekom siteu pročitao da su supertalenti sa srebrnim h/s-om jednostrani moduli, a s plavim dvostrani... ne znam koliko je to pouzdana informacija, najbolje da netko tko ih ima nek zaviri pod h/s pa da vidimo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Warcraft III TFT
|
Moji su dvostrani, zaljepljeni srebrni @dodo - smijesno je postati da ti ujde u windoze pri nekim vrijednostima, a da to ne testiras.. I meni udje u windoze s 2-3-2-11 na 230 MHz i onda mogu jos iz win dignuti 4-5 mhz. Samo sto na samu pomisao ukljucivanja prime-a komp napravi reboot...
![]() |
#19 |
Premium
|
Znam da je smijesno al napravio sam sandra bench pri toj brzini dakle 250 2.5 3 3 6 il 2.5 2 3 6 nesjecam se vise Sandra je dala nekih 3750 Mos zanemarit to sto sam reko al eto samo kazem NHF ![]() Kad nabavim bolji northbridge kuler onda cu javit rezultate.
![]() |
#20 |
Premium
|
bude ajd pukni koj svoj rekod
![]() |
#21 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
meni su oba modula "srebrna" zgorila...i to po defaultu !!! na epox ploči... nije klokano , ali me Northbridge ...(nije klokan) od prvoga dana zahebavao..i trzale su igre..., sada imam RIP EPOX RDA3+ i 2×256 ST ...koje daju propusnost @400 ...golemih 1100/500 MB/s još da mi je znati zašto !? sve je bilo default...i sada moram čekati (ako opče i dobijem) drugu ploču, i onda dati i RAMe da zamjene... užas... nikad više nebum kupil niš u Vemulju...kada moraš čekati dva mjeseca , a ne pitaju ...na čemu će firma raditi ?...to ih nije briga... još čekam mjeseci pol dana DVD da mi daju nakon dve reklamacije... užas ...to nije više firma u kojoj se isplati kupovati...jer ako ti što crkne...moraš kupiti novo drugo dok se ne umiloste dati ispravno...:mad: |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Warcraft III TFT
|
Citiraj:
@trek mislim da je stabilni maximum ovih modula u dc-u nekih 235 MHz i to s 2.8-2.9V
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
bude thx, znaci u SCu mozda i 240 potegnu ![]()
![]() |
#24 |
Banned
|
ma memorija je Ok, ali je ploča imala neke ispade , i spalila oba rama oni rade ,ali nemaju propusnost...sada su na drugoj ploči ...na oko DDR266 poslužila je za staro računalo...dok i ako ne zamjene ploču |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
moji srebrni su išli po defaultu...232Mhz...to je bilo na 2,76V tako nekako...dakle oni su tvornički malo dignuti uz 2,5-3-3-12 (može i 7 , ali očajna propusnost...) i na 2-3-3-7@200 je puno lošija propusnost nego na 2-3-3-12 ! očito me je ploča nešto zezala, pa ih je u paru skurila...gotovo su identične posljedice na njima...!? jako čudno kaj se dogodilo , ali vidio sam da je ploča več bila slagana...no kako reklamirati nešto što nisi ni isprobao ...imao sam peh... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Warcraft III TFT
|
Evo se vracam na staru temu, ali sam uhvatio malo vremena i stavio cpc disabled bios.. pazi rezultate... lol e da.. naponi: mem 3.0 V NB 1.65 V proc 1.6 V
![]() |
#27 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Čuo sam da sa cpc disabled dosta padnu pefomanse u igrama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |