|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Monitor se jedva pali
Pozdrav, Imam cudan neki problem s monitorom..naime bilo da ostavim komp upaljen preko noci pa ugasim monitor,ili da je pc ugasen-u tom slucaju ne gasim monitor buduci da se sam ugasi s kompom,sljedeci dan kad ga idem upalit,bilo samo monitor ili cijeli komp,ne mogu dobit sliku na monitoru.. komp radi,hard diskovi se cuju,windows zvuk kad se boota isto,ali monitor cudno treperi-zasvijetli kao kad normalno radi upaljen,i onda da dva kratka blinka i ugasi lampicu na sec-dvije,i tako ponavlja.. jedino sto mogu je palit-gasit monitor/pc te nakon 5+ pokusaja dobijem sliku i sve najnormalnije radi.. zbunjen sam ovdje sta me moze mucit..ima ko kakvu ideju mozda? konf. kompa sam uredio sa acc,tako da tamo mozete pogledat specifikacije.. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
uzmi tudji monitor i graficku pa mijenjaj jedno po jedno dok problem ne rijesis pa ces vidjeti sta je od tog dvoje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
rijesio sam problem.. razbio sam monitor nasred ulice tako da me vise ne zajebava..danas sam jednostavno poludio i izletio je kroz prozor.. ne znam,cini mi se da je monitor rikavo..star je bio sigurno 5-6 god,tako da.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Problem ti je bio u napajanju monitora... ako ti to nesto znaci u zivotu :P |
![]() |
![]() |
|
|