|
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
radi ako ga podesis.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Mogao bi radit samo prvo trebaš utvrdit koju verziju ADSL - a tamo koriste (Annex A ili Annex B) i konfig parametre. O prvom ovisi koji fw treba biti u uređaju, a drugo možeš vidit iz http://www.ht.ba/ uputstva za uređaje koje imaju u ponudi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
debeli oklopni pacov
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Rođak je nabavio drugo računalo i ne bi sad htio razvlačit kabele po kući da ima net i u drugoj prostoriji.. pa me zamolio da mu nađem neko bežično rješenje - već sam kupio za sitnu lovu USB wireless stick, još mi samo fali taj router.. vidio sam da ovdje idu za cca 100kn, al me muči hoće li to radit sa HT Mostar adsl-om.. Mislio sam da bi mogli ovi routeri iz T-coma pošto oba operatera nude net preko telefonske linije (a ne preko kabela ko bnet)? A ne znam koji annex koriste, poslao sam upit pošti, al još mi ništ ne odgovaraju, jel mogu ja to nekako sam otkrit? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
HT.ba koristi Annex A. Kod mene je u pogonu SE515. MEne zanima radi li ST780, SX763 ili TG782 na Annex A? (u mod SW i sl. - neda mi se zajebavat ako su potrebne neke HW mod) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
@pasanac Otvoriš status / diagnostic / info (kako se već zove u pojedinom uređaju) u web konfigu i pročitaš. @danij3l Kod ST780Wl(i) postoje HW i SW razlike obzirom na adsl Annex A (POTS) i Annex B (ISDN). S našeg tržišta bi ti vjerojatno odgovarao od Amis - a pod uvjetom da imaš admin ili root pass za njega kako bi ga mogao prekonfigurirati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
Pa nisam ono 100%, uostalom uvjek se može provjerit u web konfigu uređaja (obično piše). Ni kod Optime nisi skroz načisto, znam da su jedno vrijeme koristili i Annex B jer su zapravo preprodavali adsl od T-Kome. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
upravo tako... ![]() takav uredaj ne bi niti veselo prihvatio tu novu mrezu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
debeli oklopni pacov
Datum registracije: Mar 2009
|