|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() Ljudi pomagajte, već sam postao par puta svoj problem ali bas začudo nisam dobio odgovor.. Nači radi se o "smrzavanju" računala prilikom igranja igrica. Komp je novi(cca 1tjedan) pa mislim da se to baš i nebi trebalo događati... Prilikom igranja jednostavno sve blokira,sound nastavi jos nekih 15ak sekundi i onda nestane i slike i zvuka(pojavi se neki smeđi screen),nista ne reagira jedino riješenje je prisilan restat...Instalirana je win 7x64,a drajveri su novi 9.11 Potrosio sam sve ideje pa vas molim neki dobronamjeran savjet ili neke upute,komentare bilo sta samo da to uspijem riješiti,jer su mi počele padati napamet svakakve ideje ali kobne za komp... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
dali si probao instalirat xp (makar radi testa )?? probaj pa vidi dali se ponavlja greška ako da trebao bi testirat komponente nabaviš-snimiš hirens boot cd sa alatima za testiranje u biosu staviš boot from cd ,dalje prati meni sa cd-a |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Sta kaze event viewer?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
Da toga me je i bilo strah....jer testovi kazu sve ok @nino: Evo postavio sam kopiju event viewer-a,pa ako ti se da da bacis oko http://rapidshare.com/files/31492009...ewer.evtx.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
![]() A ti? ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
PizzoZder
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Skini hirens boot i unutra imaš sve što ti je potrebno za popravljanje bad sektora. A ako i to ne pomaže, preporuka da nosiš disk na reklamaciju.
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nema tog programa koji će popraviti bad sector. Oni ih samo zaobilaze da se hard može i dalje koristiti. Ako postoji garancija, treba tražiti novi hard.
![]() |
#16 |
Banned
|
Skinuo sam program s western digitala.... Ma problem je u tome sto jedino hard nije novi,ima nekih godinu i pol,ali do sad nije bilo nikakvih problema.... Globalni zakljucak je da se komp "smrzava"radi HDD-a??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Bazinga
|
Citiraj:
Citiraj:
Evo, više o tome. Ja bi ti preporučio što i kolega iznad; novi disk. A ako tog želiš "spasit"i na neko određeno vrijeme, napravi backup i probaj sa low-level formatom.
![]() |
![]() |
#22 |
Bazinga
|
![]() |
#24 |
Bazinga
|
Neće sigurno ako je problem sa bad sektorima. Tak da ti je i uzalud pokušavati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|