|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
ati 8500
kartica po nekad zahebava.... nece od prve dignut monitor.... ponekad treba restartat 2-3 puta... kartica je isprobavana na dva stroja i problem se pojavio na obadva.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
A da si upiknes onu 9000 koju sam ti je prodao ![]() Zadnje izmijenjeno od: BmwMPower. 29.01.2005. u 23:52. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Hmmm, probaj stavit DVI>D-SUB adapter pa preko njega spoji monitor možda će tako raditi... :confused: Moj 8500 radi bez greške...
![]() |
#4 |
Premium
|
jutros je od prve upalila.... stvarno ne znam.... iskopco sam vent na grafi jucer i od tad je sve normalno.... stavrno ne znam.... ventilator je pricvrscen na pasivnjak pleh sarafima koji su doslovo razvalili pasivnjak(rasiren je ![]() budem danas jos vidio.... kad nesto odvrtim.... jos javim kartica je manlijeva.... @bmw ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
evo opet mi se desilo.... nece od prve monitor dignut.... trebam ugasit stroj....pa ga upalit.... i onda radi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ma ta tvoja manli jede i moju 9600XT ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Sta nece dok dizes windows ili jos dok se bios pokazuje? Ako je ovo prvo onda samo ugasis i upalis monitor. To je meni radilo na manlijevoj 8500LE. Ali meni se vidio bios i samo dok je ulazio u win bi znao puknut koji put. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
malo prije sam odnio frendu stroj.... to se dogadja kad je komp iskljucen (nije pod naponom) skroz je istekan.... upalim ga.... sve normalno cujem da ucitava samo nema slike.... isklljucim komp i opet ga upalim i onda radi.... pas mater.... no nema veze.... ako bude normalno radilo.... nek bude.... znaci zahebava samo kad je stroj bez napona.... inace radi.... jos nisam nista igrao.... budemi vidjeli kroz koji dan.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|